×

Фірмовий Набір Valmont Multi-Masking Retail Set

Подобається0
6 128,85 грн 9 429,00 грн
Reduced price-35%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 306,44 грн

Бренд:
Опис

Valmont Multi-Masking Retail Set

Valmont - піонер у галузі антивікових продуктів та процедур. Цей швейцарський бренд створений на основі переконання, що справжній секрет довговічної краси полягає у натуральній, здоровій та сяючій шкірі. Вже понад 35 років бренд працює над розробкою продуктів на основі клітинних формул та чистих натуральних інгредієнтів, які стимулюють клітини шкіри, забезпечуючи негайні та довгострокові результати. Використовуючи ДНК та РНК у поєднанні з сировиною з альпійських садів, льодовиковою джерельною водою та унікальними властивостями вуликів, Valmont розкриває внутрішнє сяйво.

Valmont Multi-Masking Retail Set включає:

  • Очищувальна маска Valmont Purifying Pack (5 мл) - очищає та покращує текстуру шкіри, вбирає забруднення та матує. Її унікальне поєднання чорного грязі мулу і екстракту лопуха пом'якшує і допомагає регулювати вироблення себуму, не пересушуючи шкіру, залишаючи її ідеально чистою, м'якою і свіжою.
  • Зволожуюча маска Valmont Moisturizing with a Mask (5 мл) - ця маска, збагачена олією ши та екстрактом Троянди Москети, чудово утримує зволоження та відновлює ліпідний баланс шкіри, залишаючи її зволоженою, пружною та комфортною.
  • Маска Попелюшки Valmont Prime Renewing Pack (5 мл х 2) – невід'ємний символ догляду за шкірою, ця маска миттєво надає сяйва та заповнює запаси вологи, стираючи ознаки старіння та втоми всього за кілька хвилин.
  • Маска для сяйва Valmont LumiMask (5 мл х 2) - покращує текстуру шкіри і надає вашому кольору обличчя дитяче сяйво вже з першого застосування.

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
7061000

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти