×

Шкідливі поради: як зіпсувати волосся

Опубліковано7 Років тому
Подобається0

Псуємо волосся швидко і якісно

Порившись в інтернеті легко можна знайти купу порад про те, як відновити волосся, але досконало, немає інформації про те, як його зіпсувати. Ми вирішили це виправити і дати вам для цього кілька підказок, так би мовити, шкідливих порад. Дівчатам, які виконали всі наші поради, рідка та суха солома замість волосся забезпечена!

Ця стаття призначена виключно для дівчат, які мають гарне почуття гумору!

Тож поїхали.

Біліший за білий

Хочете бути схожою на Мерілін Монро? Не питання. Для цього потрібно збігати в супермаркет, а ще краще на ринок за найбілішою фарбою для волосся. Для кращого ефекту, фарбу вибирайте найдешевшу, т.к. в ній міститься метал, який забезпечує надання бажаного відтінку. Не страшно, що в усьому світі цей інгредієнт застосовують тільки для фарбування перук, головне ж досягти бажаного кольору волосся.

Купили? Чудово! Тепер потрібно себе нею пофарбувати! У жодному разі не йдіть в салон, там працюють перукарі з багаторічним досвідом роботи, які нічого не знають і не вміють, а лише хочуть викачати з вас більше грошей!

Насправді

Будь-яке знебарвлення завжди наносить травму волоссю, тому потрібно дуже скрупульозно підійти до вибору барвника. Професійна фарба, крім фарбуючих речовин, містить компоненти, що доглядають, такі як масла і кератин. Саме завдяки ньому волосся в процесі фарбування не псується, а набуває здорового і доглянутого вигляду.

Наприклад, Cutrin Aurora - стійка аміачна фарба, представлена в 95 відтінках. У її складі міститься спеціальний доглядаючий комплекс, на основі олії арктичної журавлини, який вирівнює структуру волосся, живить і зволожує її. Таким чином, фарба лягає рівномірно і відтінок виходить однорідним, а саме волосся зволоженим і блискучим.

Тепер із приводу салонів. Дайте відповідь на запитання: коли у вас болить зуб, ви самі його лікуєте або йдете в стоматологію? А пломбу ви з собою несете? Те саме стосується і походів у салони краси. Там працюють майстри, які пройшли безліч навчання і мають величезний досвід у своїй справі. Тому результат від салонного фарбування завжди буде кращим, ніж свій власний витвір.

Я все знаю!

Дійсно, навіщо читати інструкції? Що може бути такого, чого я не знаю? Якщо фарбу потримати 40-50 хвилин, а не півгодини, як написано на папірці, то від цього ніякої шкоди не буде, а сам відтінок стане тільки більш насиченим. Ми ж знаємо, що чим більше, тим краще.

Найдивовижніші результати очікують дівчат із темним волоссям. Але і для блондинок це правило так само діє, тільки потрібно взяти фарбу дуже світлого кольору. А потримати фарбу можна і годину, нічого страшного не трапиться, ну може хіба що декілька пасм волосся відвалиться.

Насправді

Інструкції до косметики, особливо до професійної, складаються технологами, які розробляють та беруть участь у створенні та тестуванні засобу. Тому якщо на фарбі написано витримати 30 хвилин, це означає «витримати 30 хвилин». А порушувати інструкцію – собі дорожче (звісно, якщо перед вами не стоїть завдання зіпсувати волосся).

Якщо перетримати освітлювальні засоби ваше волосся перетвориться на солому. І повернути йому колишній вигляд без спеціальних засобів, типу кератинового протезуровання Lanza або реконструкції Joico, буде дуже складно

Хочу стати Кучеряком Сью!

Третя наша порада для любительок задерикуватих кучериків. Отже, для того щоб стати схожою на молоду Джулію Робертс, необхідно вирушити на ринок, ну або для лінивих можна пошукати в інтернет магазинах найдешевшу, бажано нашого виробництва, хім. завивку. До речі, саме цим засобом користувалися наші бабусі замолоду. Завдяки тіогліколевій кислоті у складі ми станемо ще на крок ближче до нашої мети – зіпсувати волосся.

У перукарню обов'язково беріть свої засоби! А то раптом, майстер вирішить Вас обдурити і скористається своїм щадним складом з доглядаючими компонентами. А це зовсім не потрібно, ми ж хочемо зіпсувати волосся!

Наприклад, в біо завивці Green Light не міститься тіогіколева кислота, а також будь-які її похідні! Тому в жодному разі не допускайте цей препарат до свого волосся. А то замість сухої соломи, якої ми добиваємося, ви отримаєте протилежний ефект – рівні, красиві та здорові завитки.

Праска мій вірний друг!

А це підказка для дівчат, які мріють про ідеально гладкі і рівні локони, як у моделей глянсових журналів. Напевно, кожна дівчина звертала увагу на їхнє волосся і запитувала себе: як же досягти такого ефекту? Насправді, це не так вже й складно – потрібна лише праска. Але не кожна праска підійде для таких цілей, нам потрібна обов'язково з пластинами з металу. Таке диво техніки легко знайти у гіпермаркетах чи магазинах побутової техніки. Ну і звісно, як варіант, на базарі.

Шукати в нашому магазині немає сенсу. У нас ви не знайдете приладів із металевими пластинами. Наші випрямлячі забезпечені керамічними, турмаліновими та титановими пластинами. Таке покриття не тільки не завдає шкоди волоссю, а й надає йому сяйва та шовковистості.

Знайшли випрямляч із металевими пластинами? Чудово! Залишилось зовсім трохи. Ставимо максимальну температуру – і поїхали! Витягувати кожен локон потрібно дуже старанно - кілька разів проводячи праскою від кореня до кінчиків.

Дуже радимо робити так завжди після миття волосся. В ідеалі – щодня.

І найголовніше - ніякого термозахисту! Такі засоби, як CHI 44 Iron Guard Thermal Protection Spray - справжні вороги, вони оберігають волосся від пошкодження і сприяють утриманню вологи всередині нього, а наше завдання, як ви пам'ятаєте, повністю протилежне.

Ще більший ворог для нас, це – термозахист Kitoko. Він, не тільки захищає волосся, а й зміцнює його, надаючи кучерям здоровий і красивий вигляд. Ви тільки подивіться, скільки в ній - і вітаміни, і рослинні екстракти і ще якісь розробки компанії. Явно не допоможе зіпсувати волосся.

Праска мій вірний друг - дубль №2

Дуже простий спосіб, але водночас дуже дієвий. Тепер, вирівнюючи волосся, необхідно це робити прямо по вологим пасмам. При контакті з гарячими пластинами маленькі крапельки вологи у волосся просто закипають і рвуть волосяні лусочки. Результат: шкода для волосся буде колосальна!

Але є одне але! Для цих цілей заборонено використовувати професійну праску BaByliss Pro BAB2073EPE. Він має спеціальну систему вентиляції, за рахунок чого дозволяє випрямляти як сухе, так і вологе волосся.

Заощаджуємо правильно!

Оскільки наша країна зараз переживає не прості економічні часи, багатьом доводиться економити. Але заощаджувати треба правильно! Все ще користуєтеся бальзамом та кондиціонером? А маскою? А навіщо? Вони вам не потрібні і нема чого витрачати на них гроші. Адже є один прекрасний засіб - шампунь: він і очищає, і зволожує, і відновлює волосся. Все інше витівки ненаситних рекламників, які сплять і бачать, як би з нас більше грошей викачати.

Насправді

Навіть якщо ваше волосся не пофарбоване, а тепловими електроприладами ви не користуєтеся, нехтувати бальзамами або кондиціонерами не варто. Саме вони відповідають за живлення, зволоження, а також захист локонів. Завдання ж шампуню очистити волосся і чекати від нього якогось доглядаючого впливу,не варто.

Найбільш правильним вибором для догляду за волоссям стануть професійні засоби від одного виробника. Продукти, створені для салонів, містять значно більше корисних речовин, ніж їх молодші брати з мас-маркетів.

До того ж професійна косметика чітко ділиться за типами волосся, шкіри голови, а також проблемами, які вона вирішує.

Гребінець всьому голова!

Відразу, як тільки помили голову потрібно розчесатися. Але тут теж не все так просто: по-перше, гребінець повинен бути металевим, а по-друге, волосся має бути мокрим. Розчісуватися потрібно інтенсивно та дуже старанно. Чим більше волосся ви зможете видалити з голови, тим краще. Не забувайте, довгі локони необхідно прочісувати від коренів до кінчиків, а рухи повинні бути енергійними, немов ви робите цю дію на швидкість.

Насправді

Коли волосся намокає, воно стає більш крихким і легко плутається, особливо це відчувається на довгому волоссі. Тому не можна розчісувати мокре волосся, від цього воно тільки травмується і виривається. Якщо ж вам просто необхідно розчесати мокре волосся скористайтеся гребенем з рідкими зубцями або спеціальним гребінцем для вологого волосся, таким як The Knot Dr.

Гребінці, виконані з металу або з металевими зубцями, при розчісуванні ушкоджують не тільки шкіру голови, але і верхній шар волосся, через що волосок стає тонким і легко ламається.

Фен фен фен!

Щоб позбавитися волосся остаточно, залишилося зовсім трохи. Тут нам допоможе фен. Користуватися ним потрібно якнайчастіше, при цьому використовуючи його максимальну потужність. Не забувайте, чим ближче до волосся ви тримаєте фен, тим більше волосся нагрівається! Щодо термозахисту вже було сказано – ніякого термозахисту! Якщо є – в сміття її.

Найкраще, звичайно, якщо ваш фен має металевий нагрівальний елемент. Саме завдяки йому потік повітря буде сильним і нерівномірним. Локони пересушаться, а потім почнуть ламатися, а ми якраз цього й домагаємось.

Професійний фен тут не допоможе, тому, як він володіє керамічним нагрівачем. При використанні такого фена, волосся зберігає природний баланс вологи, а якщо у нього ще є функція іонізації, то локони стають блискучими і гладкими, і зовсім не електризуються.

Наприклад, фен Parlux серед майстрів усього світу вважається найдовговічнішим та найпотужнішим інструментом. Термін служби фена досягає 2200 годин безперервної роботи. Тільки між нами: у побутових фенах це число ледве сягає 600 годин.

P.S. Виконуючи всі наші шкідливі поради, легко можна лише за кілька тижнів «вбити» навіть найздоровіші локони. Кінцевий результат залежить тільки від ваших старань та старанностей. Найстаранніших дівчат, які виконали всі пункти нашої статті, чекає на обіцяний приз – суха солома замість волосся.

А якщо чесно, дбайте про свої локони не шкодуючи часу, грошей і зусиль заради їхнього здоров'я, і вони обов'язково вам віддячать м'якою шовковистістю, розкішним блиском і міцним здоров'ям!

Супутні товари
Пов'язані статті
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти