×

Реконструкція волосся Joico K-PAK Hair Repair System

Подобається46
13 125,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 656,25 грн

Бренд:
Опис

Joico K-PAK Hair Repair System

Процедура відновлення (реконструкції) Joico K-PAK створена для того, щоб відновити волосся як зсередини, так і зовні: заповнити порожнечі, що утворилися всередині волосся і відновити кутикулу.

Формула засобів містить фірмовий комплекс Quadramine Compex, який являє собою штучно створену молекулу кератину, яка повністю повторює кератин, що міститься в волоссі.

Процес реконструкції складається з 4-х кроків:

  1. Очищення
  2. Запаювання
  3. Реконструкція
  4. Зволоження

Кому потрібна реконструкція волосся Joico

  • Власницям пошкодженого волосся. Після процедури волосся оживає і відновлює своє здоров'я зсередини. Знижується його ламкість, підвищується міцність і вирівнюється пористість.
  • Власницям фарбованого волосся. Після реконструкції Джойко, колір волосся стає більш яскравим і насиченим, і тримається довше, ніж зазвичай.
  • Власницям сухого волосся. Ви отримаєте більш гладке, м'яке і блискуче волосся.
  • Власниці нормального волосся зможуть зробити свої локони більш щільними і живими, а також надійно захищеними від стайлингів і навколишнього середовища.
  • Власниці кучерявого волосся зможуть оживити свої завитки, зробивши їх більш чіткими і пружними.

Як часто робити відновлення волосся Joico

Для візуального поліпшення і внутрішньої реконструкції волосся необхідно провести курс мінімум з 4-х процедур, з періодичністю раз на 7 днів. Якщо ви регулярно фарбуєте волосся - виконуйте процедуру після фарбування, так як на 2 кроці ви повністю закриваєте кутикулу, продовжуючи таким чином життя вашого відтінку волосся.

Як працює 4-х ступінчаста система догляду за волоссям Joico K PAK

Крок 1. Шампунь глибокого очищення Joico K-pak Clarifying Shampoo, 1000 мл

Інтенсивно очищає волосся, видаляючи з нього мінеральні відкладення, забруднення і накопичення засобів для укладання. Він має кремоподібну текстуру, яка робить волосся зволоженим, гладким і сяючим, забезпечуючи при цьому відмінне загальне відчуття і ковзання при вологому розчісуванні після процесу.

Крок 2. Бальзам для запаювання кутикули Joico K-pak Cuticle Sealer, 1000 мл

Розгладжує і закриває кутикулу, фіксує завитки (якщо вони є) і колір, повертаючи волоссю його природний стан з рівнем pH від 4,5 до 5,5. Кутикула фіксується і опечатується.

Крок 3. Маска Joico K-pak deep-penetratinq reconstructor, 1000 мл

Відновлюючи структуру волосся зсередини, маска наповнює енергією сухе, пошкоджене і хімічно оброблене волосся, повертаючи йому його природний стан. Вона містить найбільше фірмового комплексу Quadramine Complex, ніж будь-які інші продукти Joico.

Крок 4. Зволожувач інтенсивний Joico K-pak Intense Hydrator, 1000 мл

Відновлює рівень вологи і ліпідів в надмірно сухому і пошкодженому волоссі, роблячи його слухняним, м'яким, блискучим і зволоженим. Інтенсивний зволожувач запечатує кутикулу волосся і підвищує його еластичність.

Спосіб застосування:

  1. Вимийте волосся шампунем глибокої очистки. Рекомендується залишити його на волоссі на кілька хвилин, перш, ніж повністю змити.
  2. Нанесіть бальзам для запаювання кутикули на вологе, добре віджате рушником волосся. Рівномірно розподіліть його по всій довжині. Через 5 хвилин змийте.
  3. Відіжміть волосся рушником, щоб видалити зайву вологу і нанесіть реконструюючу маску на всю довжину. Через 5 хвилин ретельно змийте її з волосся.
  4. На добре віджате, вологе волосся нанесіть інтенсивний зволожувач і витримайте його на волоссі протягом 5 хвилин. Змийте.

Доступні об'єми: 4 х 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
1000 мл
Серія
K-PAK
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
хорошая процедура для восстановления волос. Однозначно стоит своих денег

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти