×

Набір Saryna Key Oils Philosophy Damage Repair

Подобається99
3 222,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 161,10 грн

Бренд:
Опис

Saryna Key Oils Philosophy Damage Repair

Склад набору:

  • Олія для відновлення волосся Saryna Key Damage Repair Treatment Oil, 105 мл

Лікувальна олія для відновлення пошкодженого волосся, створена на основі олії ши, пропонує натуральне джерело кератину для відновлення волосся. Масло ши покриває ваше волосся і робить його шовковисто-м'яким, блискучим і оптимально зволоженим. Воно природно багате на вітаміни і амінокислоти, які проникають у кутикули волосся, відновлюючи і омолоджуючи його від коренів до кінчиків. Його унікальна формула дуже легка та швидко вбирається. Навіть після першого застосування ваше волосся буде м'яким і сяючим. Безпечно для фарбованого волосся.

  • Спрей-блиск для відновлення волосся Saryna Key Damage Repair Gloss Spray, 250 мл

Блиск Saryna Key Damage Repair Gloss Spray - унікальний продукт, призначений для догляду за нормальним та сухим волоссям. Він пропонує вам всі переваги вітамінів, амінокислот, кератину та протеїнів олії ши, які захищають волосся і підтримують його оптимальне зволоження. Фільтруючи ультрафіолетові промені, він захищає ваше волосся від шкідливого впливу сонця та негоди. Спрей-блиск має дуже легку формулу, яка посилює блиск і робить ваше волосся шовковисто-м'яким, сяючим і повним пружності. Безпечний для кольору.

  • Суха олія для тіла Saryna Key Dry Body Oil, 110 мл

Суха олія для тіла Saryna Key миттєво насичує шкіру багатою антиоксидантами комбінацією олії ши, оливкової олії та олії жожоба. Ці поживні олії утримують вологу, щоб ваша шкіра залишалася зволоженою протягом усього дня. Вітамінний комплекс покращує загальну текстуру та тон шкіри, роблячи її шовковисто-м'якою та ультра зволоженою.

Зроблено в Ізраїлі

Читати далі
Деталі товару
sk54840

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Серія
Damage Repair
Країна виробник
Ізраїль
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти