×

Набір для волосся відновлюючий Light Saryna Key Damage Repair Light Travel Set

Подобається33
848,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 42,40 грн

Бренд:
Опис

Saryna Key Damage Repair Light Travel Set

- Шампунь Saryna Key Damage Repair Light Shampoo, 40 мл.

Створено на основі масла ши, одного з найчистіших і багатих природних джерел кератинових білків і амінокислот. Його мультивітаміни з комплексом B5 зміцнюють і покращують текстуру волосся, одночасно збільшуючи його обсяг. Безпечний для фарбованого волосся.

- Маска Saryna Key Damage Repair Light Treatment Butter, 40 мл.

Кремоподібна легка формула маски містить підвищену концентрацію масла ши, одного з найчистіших і багатих природних джерел кератину, білків і амінокислот. Його мультивітаміни з комплексом B5 зміцнюють і покращують текстуру волосся, одночасно збільшуючи його обсяг. Безпечна для фарбованого волосся.

- Масло Saryna Key Damage Repair Light Treatment Oil, 10 мл.

Відновлююче масло на основі масла ши, одного з найчистіших і багатих природних джерел кератинових білків і амінокислот, відновлює і оживляє ваше волосся, надаючи їм природний блиск і збільшуючи його обсяг. Безпечно для фарбованого волосся.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся, акуратно помасажуйте, змийте і повторіть при необхідності. Потім нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся, маску акуратно помасажуйте волосся від коренів до кінчиків. Рівномірно розподіліть, залиште на 3-5 хвилин, потім добре змийте. Після - використовуйте необхідну кількість масла на вимите вологе або сухе волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Обсяг: 40 мл + 40 мл + 10 мл

Зроблено в Ізраїлі

Читати далі
Деталі товару
sk24540

Характеристики

Тип волосся
тонке
Серія
Damage Repair Light
Країна виробник
Ізраїль
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти