×

Флюїд для блиску Alfaparf Semi Di Lino Diamond Extraordinary All-In-1 Fluid

Подобається76
1 070,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 53,50 грн

Бренд:
Опис

Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamond Extraordinary All-In-1 Fluid

Забудьте про безліч засобів на поличці у ванній та зверніть увагу на флюїд для блиску волосся Semi Di Lino Diamond Extraordinary All In 1 Flui від відомого італійського бренду Alfaparf.

Це універсальний засіб, створений спеціально для повноцінного догляду за вашою красою. Флюїд Semi Di Lino Diamond Extraordinary All In 1 Flui справді виправдовує свою назву "Все в одному". У його складі зібрані цінні компоненти, що мають унікальні властивості.

Він ефективно захищає волосся від високої вологості та шкідливого впливу ультрафіолетових променів типів А і В, надаючи йому неперевершений блиск та здоровий вигляд. Крім того, флюїд вирішує проблему кінчиків, що січуться, і полегшує процес сушіння волосся.

Після застосування цього косметичного засобу ваше волосся стане неймовірно м'яким, приємним на дотик, а його розчісування і укладання будуть проходити легко і без зусиль. А ще один важливий плюс: Semi Di Lino Diamond Extraordinary All In 1 Flui зберігає стійкий колір волосся, дозволяючи йому залишатися прекрасним протягом тривалого часу. Не втрачайте нагоди подбати про свою красу за допомогою флюїду Semi Di Lino Diamond Extraordinary All In 1 Flui від Alfaparf. Він зробить ваше волосся неймовірно сяючим, доглянутим і уособленням ідеального стилю.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість флюїду на вологе або сухе волосся від середини довжини до кінчиків. Не змивати.

Об'єм: 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
125 мл
Серія
Semi Di Lino Diamond
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти