×

Маска для блиску Alfaparf Semi Di Lino Diamond Illuminating Mask

Подобається86
820,00 грн
Об `єм
  • 500 мл
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,00 грн

Бренд:
Опис

Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamond Illuminating Mask

Хочеш повернути своєму волоссю розкішне сяйво та здоровий вигляд? Тоді безперечно, маска для блиску волосся від бренду Alfaparf стане твоїм незамінним помічником.

Сучасний ритм життя, забруднене середовище та часте використання укладальних засобів надають руйнівний вплив на структуру волосся. Але не впадайте у відчай! Ця унікальна маска розроблена спеціально для відновлення та надання блиску пасмам.

Що робить її по-справжньому особливою? Її унікальна формула збагачена екстрактом масляного дерева, який герметично запечатує кутикулу, усуває зайву пористість, сухість та ламкість. Мікрокристали діамантів надають волоссю розкішне сяйво від коренів до кінчиків, яке помітне на будь-якій зачісці. Активні компоненти маски відновлюють пошкоджені ділянки структури та стимулюють природну регенерацію волосся.

Після застосування маски локони стануть пружними, еластичними, слухняними та сильними. І найкраще, Diamond Illuminating Mask підходить як для професійного використання, так і для догляду в домашніх умовах.

Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість маски на вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині і залиште на 3-5 хвилин, щоб активні компоненти змогли повністю проникнути у волосся. Потім ретельно промийте волосся водою. Ви відчуєте, як ваше волосся оживає і набуває приголомшливий блиск! Не пропустіть можливість повернути своєму волоссю здоров'я та привабливість з Diamond Illuminating Mask від Alfaparf!

Об'єм: 200 мл та 500 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
500 мл
Серія
Semi Di Lino Diamond
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти