×

Відтіночний кондиціонер Red Auburn Chi Color Illuminate

Подобається28
659,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,95 грн

Бренд:
Опис

Chi Color Illuminate Red Auburn

Гарний рудий колір надасть будь-якому образу забавну грайливість. Руда красуня завжди буде виділятися серед сотень блондинок, якими б шикарними вони не були. Яскравий мідний колір притягує погляди з усіх боків, роблячи рудоволосу дівчину центром уваги. Але тільки колір повинен бути дійсно яскравим і соковитим, тому зо колір іржі на голові викликає цілком протилежне почуття. Найголовнішою проблемою фарбування волосся в яскраві тони є, то, на скільки швидко волосся тьмяніє, а колір вигорає.

Знаючи таку серйозну проблему, вчені бренду Chi випустілі нову лінію фарбувальних кондиціонерів - CHI Ionic Color Illuminate, які відмінно підтримують колір волосся яскравим і соковитим, а так зволожують і живлять локони. Палітра Ionic Color Illuminate складається з семи найпопулярніших відтінків, які, до того ж, можна змішувати один з одним, отримуючи нові тони.

Відтіночний кондиціонер Color Illuminate робить колір волосся соковитим, насиченим і блискучим. До того ж він підійде і власницям нефарбованого волосся для надання легкого і свіжого відтінку. CHI Color Illuminate дуже простий в застосуванні: його потрібно нанести на вологе вимите волосся і через кілька хвилин змити водою. Всього за пару хвилин ваше волосся набудє бажаного відтіноку, розкішного блиску, дивовижної м'якісті і шовковистісті.

Основним компонентом Color Illuminate Red Auburn є Silk Amino комплекс, що складається з амінокислот кератину та шовку. Активні речовини цього комплексу, потрапляючи в глиб волосся, фарбують його і надають дзеркальний блиск, а також забезпечують необхідне зволоження. В результаті колір волосся набуває насиченість і яскравість, а самі локони - м'якість і шовковистість.

Кондиціонер Red Auburn підійде для натурального рудого волосся і забарвленого в теплі мідно червоні тони на 5-7 рівні. Red Auburn надає волоссю яскравість і соковитість.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем CHI і гарненько промокніть його рушником. Нанесіть кондиціонер Color Illuminate Red Auburn від коренів до кінчиків, ретельно розподіляючи по волоссю. Залиште кондиціонер для впливу на 1-5 хвилин, а потім промийте волосся водою. Для отримання більш стійкого і інтенсивного результату, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, а через 10-20 хвилин змийте кондиціонер з волосся (за 10-20 хвилин волосся повністю охолонє, а колір зафіксується).

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Червоний
Тип волосся
усі типи
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти