×

Розгладжуючій крем CHI Keratin K-Trix 5 Smoothing Treatment

Подобається474
750,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 37,50 грн

Бренд:
Опис

Крем для укладання CHI Keratin K-Trix 5 Smoothing

Створити ідеально гладке волосся, яке витримає навіть самі екстремальні погодні явища тепер не проблема. Американські фахівці лабораторії CHI як завжди знають, чого хочуть жінки і невпинно виконують їх бажання! Однією з останніх розробок компанії став розгладжуючий крем CHI Keratin K-Trix 5 Smoothing Treatment - це висококласний засіб, здатний миттєво перетворити будь-яке волосся, перетворивши його на неперевершено рівне і гладке полотно.

До складу крему Чі входять зволожуючі компоненти, що доглядають, в тому числі протеїни пшениці і амінокислоти кератину. Завдяки яким, засіб утримує вологу всередині волосся, не даючи кутикуле розкриватися, кінцям пушітися, а зачісці стати неакуратною. Зволожуючий ефект від крему триває до 5 п'яти днів. Ще одним великим плюсом використання крему K-Trix 5 Smoothing Treatment є його термозахисний вплив на локони, він не тільки забезпечує розкішне гладке волосся, але і захищає його в процесі укладання тепловими інструментами.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу розподіліть по всій довжині волосся за допомогою рук. Наносити крем можна як на вологі, так і на сухі локони.

Обсяг: 115 мл

Зроблено в: США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
115 мл
Серія
Keratin
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти