×

Незмивна маска Davroe Luxe Leave-In Treatment

Подобається11
1 306,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,30 грн

Бренд:
Опис

Davroe Luxe Leave-In Treatment

Догляд за волоссям потребує уважного та всебічного підходу. Просто мити шампунем – недостатньо для того, щоб ваші локони завжди виглядали привабливо, охайно та здорово. Ефективний догляд включає використання маски, яка не тільки зволожує, але і захищає волосся від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Davroe Leave-In Conditioner - це незмивна маска, яка не тільки значно покращує стан вашого волосся, роблячи його м'яким і слухняним, але і запобігає негативним наслідкам впливу факторів навколишнього середовища, таких як вільні радикали, сонце, солона вода, високі температури і хлор.

Переваги та унікальні характеристики Davroe Leave-In Masque:

  • Ваше волосся стає гладким, шовковистим і набуває здорового сяйва після застосування маски.
  • Маска глибоко зволожує пасма, не обтяжуючи їх і не надаючи жирного блиску.
  • Підходить для всіх типів волосся і ефективно впливає на локони, незалежно від їхнього стану. Може використовуватися як на вологе, так і сухе волосся.
  • Надійно захищає волосся від шкідливого впливу стайлінгових укладок, солоної води, хлору та ультрафіолетового випромінювання, запобігаючи негативним наслідкам цих факторів.
  • Перешкоджає електризації волосся, полегшуючи процес укладання та розчісування.
  • Формула створена з використанням натуральних компонентів рослинного походження, що несуть у собі живильні вітаміни та мікроелементи. Не містить парабенів та сульфатів.
  • Не тестується на тваринах та не містить інгредієнтів тваринного походження. Davroe Leave-In Conditioner - дарує переваги Cruelty Free та Vegan Friendly.

Активні компоненти та їх властивості:

  • Екстракт листя алое - Протизапальний та антимікробний компонент, що стимулює процес регенерації та зволожує волосся.
  • Масло манго - Глибоко зволожує, відновлює структуру волосся, робить його м'яким і блискучим.
  • Олія ши - Зволожує, робить волосся пружним і еластичним, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість продукту на вологе або сухе волосся. Використовуйте маску перед виходом на свіже повітря, щоб забезпечити надійний захист від шкідливих факторів навколишнього середовища. Регулярне застосування зміцнить ваше волосся, покращить його структуру і текстуру.

Об'єм: 150 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
3573

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Серія
Treatments
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти