×

Інтенсивно зволожуюча маска для волосся Sim Sensitive DS Intensive Moisture Mask

Подобається35
1 527,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 76,35 грн

Бренд:
Опис

Sim Sensitive DS Intensive Moisture Mask

Sim Sensitive DS Intensive Moisture Mask спеціально розроблена для інтенсивного зволоження та живлення сухого та пошкодженого волосся. Вона відновлює природний баланс вологи у волоссі, підвищує його блиск і еластичність. Робить волосся м'яким і слухняним, покращуючи його розчісування і укладання.

Ця маска підходить для всіх типів волосся, але особливо рекомендується для сильно пошкодженого, сухого і фарбованого волосся, яке потребує додаткового догляду. Містить активні інгредієнти, такі як бетаїн, пантенол і молочна кислота, які глибоко проникають у структуру волосся, утримуючи в них вологу, відновлюючи пошкодження та надаючи м'якість. Вона також містить УФ-фільтр, який захищає волосся від сонячного випромінювання, яке може спричинити вигоряння та старіння волосся.

Маска Sim Sensitive DS не містить ароматів, вона на 100% веганська і не тестується на тваринах. Має кремову консистенцію, яка легко наноситься на волосся та рівномірно розподіляється по всій довжині.

Спосіб застосування: нанесіть маску на волосся і загорніть голову в теплий рушник. Це посилить її ефект. Тримайте маску на волоссі 5-15 хвилин, потім змийте її та нанесіть кондиціонер для вашого типу волосся. Рекомендується використовувати раз на тиждень, щоб підтримувати оптимальний рівень зволоження волосся.

Об'єм: 250 мл

Зроблено у Фінляндії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
Об`єм
250 мл
Серія
DS
Країна виробник
Фінляндія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти