×

Японські масажери ReFa: унікальність і техніка використання

Опубліковано3 Років тому
Подобається2

Масаж - напевно, одна з найдавніших технік по лікуванню і реабілітації тіла. Сьогодні за допомогою масажу тіла можна виправити порушення постави, запобігти травмам або відновитися після них, скорегувати форми.

Масаж обличчя останнім часом теж стає дуже популярним. Це - відмінний варіант для скульптування лиця, підтяжки шкіри, надавання чіткості овалу, усуненню набряків і зморшок. Звичайно ж, робити масаж потрібно регулярно для досягнення видимого ефекту. Але постійне відвідування майстра в салоні досить накладно, як в плані часу, так і в плані фінансів.

Тому самомасаж в домашніх умовах буде найкращим варіантом для економії і того, і іншого. Але повторити масаж для обличчя самостійно так, щоб досконало відтворити рухи пальців масажиста-професіонала по вірним напрямкам масажних ліній досить складно. Хоча, все-таки можливо - за допомогою спеціальних б'юті-гаджетів і девайсів, професійних масажерів ReFa від японського виробника, які можуть в точності відтворити мануальну терапію.

Що це за масажери? Розповідаємо докладніше про різні види і про правильне їх використання.

Що являють собою масажери ReFa?

Refa Lavka Kabani
На сьогоднішній день ці гаджети визнані одними з найефективніших для масажу як обличчя, так і тіла. І це не тільки заяви японського виробника, а й абсолютно незалежні думки експертів в б'юті-індустрії і звичайних користувачів. Багато людей позитивно оцінюють ефект від масажерів ReFa, в першу чергу, через те, що це єдиний девайс, здатний повністю відтворити рухи пальців масажиста. Тепер немає необхідності відвідувати масажні салони або косметологів, самомасаж можна робити вдома хоч кожен день.

Перший роликовий масажер бренду ReFa був випущений в 2009 році. До 2012 марка вийшла на міжнародний ринок, а вже в 2015 було продано більше 4 мільйонів б'юті-гаджетів, до 2020 року - більше 10 мільйонів. За свої масажери для обличчя бренд ReFa отримав вже близько 50 різних світових нагород і премій.

Майже всі моделі масажерів ReFa - роликові. Їх конструкція складається з декількох сфер, які захоплюють шкіру так само, як і пальці масажиста в мануальній терапії. Це опрацьовує не тільки верхні шари шкіри, але і м'язи глибоко всередині. При регулярному використанні масажерів можна досягти помітного підтягування овалу обличчя, ліфтинг-ефекту, збільшення чіткості форм навіть у зрілому віці.

Сфери покриті платиною, вони не іржавіють і за ними дуже легко доглядати. Усередині масажери ReFa оснащені сонячною батареєю. Вона генерує мікроструми - найдрібніші розряди, які впливають на шкіру і м'язи. Це покращує кровообіг і циркуляцію лімфи, стимулює вироблення колагену і еластину для розгладження шкіри, пружності, усунення зморшок.

Якими бувають моделі масажерів? Як правильно виконувати масаж обличчя з їх допомогою? Розповідаємо про найпопулярніші.

Як вибрати масажер ReFa з модельного ряду?

Різні моделі масажерів ReFa відрізняються кількістю і розміром сфер, їх становищем та напрямком обертання. Різниться глибина захоплення шкіри, опрацювання верхніх або більш глибоких шарів, рекомендації щодо застосування для різних зон обличчя і тіла.

1. ReFa CARAT та Refa CARAT Ray

Один з найпопулярніших масажерів для обличчя і тіла японського бренду ReFa. Універсальна базова модель для самомасажу і домашнього використання. Має дві досить об'ємні сфери, а тому дозволяє опрацьовувати не тільки обличчя, а й тіло. Масажер добре зарекомендував себе для контуру нижньої третини особи, усунення подвійного підборіддя, більш чіткого окреслення чола і скул, для зони навколо очей, а також для шиї, декольте, рук і ніг (ступні, литкові м'язи, область над колінами).

ReFa CARAT Refa Carat Ray

Помітно підтягує шкіру, робить її більш пружною, усуває складки. Завдяки тому, що сфери досить глибоко масажують м'язи, можна усунути навіть жировий прошарок в проблемних зонах. Розминання та погладжування, а також сила струму приблизно в 30 мікроампер сприяють поліпшенню циркуляції крові та відтоку лімфи, виведенню зайвої рідини з тканин, усунення набряклості, поліпшення силуету. Ролики покриті платиною, а корпус стійкий до вологи, тому масажер можна застосовувати навіть у воді або в поєднанні з косметикою, сироватками та кремами, для кращого ефекту.

Refa Carat Ray на відміну від Refa Carat, має більш посилену конструкцію корпусу і більш ємну сонячну батарею, що дозволяє їй генерувати сильніший мікрострум.

2. ReFa S CARAT або Refa S Carat Ray

Відрізняється від попередньої моделі меншими розмірами масажних сфер, тому буде ідеальним для правильної техніки масажу обличчя. Між роликами меншу відстань, тому ReFa S CARAT дозволяє більш «прицільно» опрацювати невеликі ділянки обличчя. Дуже добре підходить для самомасажу зони навколо очей і для носогубних складок. Менший розмір сфер дозволяє добре промасажувати близько очну зону: пройтися по вилиці і бровной кістки, таким чином, моментально прибрати набряк, а згодом зменшити прояви мімічних зморшок.

Refa S Carat Refa S Carat Ray

Б'юті-гаджет дозволяє зменшити носогубні складки завдяки підтяжки шкіри, опрацювати зону навколо рота, щоб усунути мімічні зморшки і зрозуміти куточки губ, прибравши так звані «зморшки скорботи». Також ReFa S CARAT хороший для опрацювання контуру обличчя, особливо зони нижньої щелепи. При регулярному застосуванні робить нижню третину особи більш скульптурної, прибирає обвислі шкіру щік, підтягує форми в цілому. Корпус ReFa S CARAT, на відміну від першої моделі ReFa CARAT FACE, не захищений від вологи, тому не варто використовувати його у ванній.

Refa S Carat Ray на відміну від Refa S Carat, має більш посилену конструкцію корпусу і більш ємну сонячну батарею, що дозволяє їй генерувати сильніший мікрострум. А також водонепронекний корпус, який дозволяє використовувати гаджет у ванні.

3. ReFa 4 CARAT

Одна з перших моделей в лінійці масажерів ReFa. Відмінність базовий гаджет для опрацювання тіла, особливо таких зон як шия і декольте, живіт і талія, руки і плечі, стегна і сідниці. Особливість ReFa 4 CARAT в тому, що тут не дві сфери, як у попередніх моделей, а цілих чотири. Це робить можливим самомасаж практично на всіх ділянках тіла, добре підтягує шкіру шиї і зони декольте, верхній частині рук і плечей.

ReFa 4 CARAT
Багато, хто випробував ReFa 4 CARAT, стверджують, що в боротьбі з целюлітом на животі, талії і стегнах це найвдаліший варіант з усієї лінійки масажерів ReFa. Якщо є кому зробити масаж будинку, можна використовувати ReFa 4 CARAT і для спини - масажер відмінно розслаблює спину після довгого сидіння або фізичних навантажень. При деякій вправності можна обробляти цим б'юті-девайсом і особа, але він підійде для великих ділянок: лоб, щоки, контур нижньої третини особи.

4. ReFa ACTIVE
Самий відповідний масажер для опрацювання тіла, особливо для позбавлення від целюліту і помітного підтягування шкіри. Володіє двома великими об'ємними сферами і гнучкою ручкою, завдяки чому можна регулювати відстань між роликами. Це дозволяє масажувати великі ділянки тіла, використовувати гаджет для стегон і сідниць, для литкових м'язів, для живота і талії.

Refa Active

Чим більша відстань між сферами, тим більш глибоко можна промасажувати м'язи. Масажер ReFa ACTIVE відноситься до спортивної лінійці, його можна використовувати після інтенсивних тренувань і занять спортом, для відновлення після травм і розтяжок. З ReFa ACTIVE можна застосовувати підтягують косметику або масла, що особливо важливо для боротьби з целюлітом.

Розробники бренду ReFa стверджують, що все масажери універсальні, їх можна використовувати і для особи, і для тіла. З більш об'ємними роликами зручно працювати на великих площах, з маленькими - на менших ділянках для прицільного опрацювання. Вибравши одну з моделей масажерів ReFa, можна успішно боротися з наявними проблемами шкіри обличчя або тіла в домашніх умовах, і продовжити молодість надовго без зайвих витрат часу і фінансів.

Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти