×

Масажер ReFa 4 CARAT Ray

Подобається59
13 200,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 660,00 грн

Бренд:
Опис

ReFa 4 CARAT Ray

Лімфодренажний масажер ReFa 4 CARAT Ray - це поліпшена версія ReFa 4 CARAT з більш міцним корпусом і збільшеним об'ємом сонячної панелі.

Дана модель масажера в першу чергу призначена для масажу всього тіла, але також може використовуватися і для опрацювання великих зон обличчя (лоб, овал, вилиці). Відстані і кути між кожним роликами розраховані таким чином, щоб створити ефект масажу «двох рук». М'які розминаючі рухи сфер імітують безперервні і послідовні рухи рук професійного масажиста.

Наявність чотирьох багатогранних сфер дозволяє ефективно опрацювати шкіру з усіх боків. Масажер за один раз захоплює шкіру відразу 4-ма роликами і послідовно масажує її. Всі вони обертаються на 360 ° градусів, забезпечуючи додатковий комфорт при масажі всього тіла. З його допомогою можна виконувати масажні рухи у всіх напрямках, а ручку тримати перпендикулярно до тіла. Такий кут нахилу по відношенню до тіла дуже зручний, особливо при масажі рук і ніг.

  • Збільшена сонячна панель в ручці масажера генерує мікрострум, який проходячи через грані сфер, значно підвищує тонус шкіри, насичує її киснем і запускає природні обмінні процеси в клітинах.
  • Ролики покриті тонким шаром платини, що запобігає можливим алергічним реакціям.
  • Масажер ReFa 4 CARAT Ray має надійний захист від вологи і пилу. Його можна використовувати в воді, але не довше 30 хвилин.

Регулярне використання ReFa 4 CARAT Ray дозволить:

- поліпшити колір шкіри;

- позбутися від набряків;

- підвищити еластичність шкіри;

- посилити кровообіг і мікроциркуляцію;

Особливості ReFa 4 CARAT Ray:

- Зона використання: ступні і литкові м'язи, стегна, зона талії, навколо грудної зони, зона декольте і шиї, обличчя, голова і область кистей

- Розмір 70х164х67 мм

- Вага 196 гр

- Гарантія 1 рік

- Зроблено в Японії компанією MTG

- Комплект: масажер, інструкція на 2 мовах, гарантійна карта-сертифікат ReFa, гарантійний талон, чохол для зберігання, серветка для очищення.

Читати далі
Деталі товару
RFR-440

Характеристики

Вага
Гарантия
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти