×

Масажер ReFa ACTIVE WF

Подобається98
13 500,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 675,00 грн

Бренд:
Опис

ReFa ACTIVE WF

ReFa ACTIVE - це лімфодренажний масажер для тіла зі спеціальної лінійки, створеної спеціально для спортсменів. З його допомогою ви зможете поліпшити свої фізичні можливості. Завдяки ReFa ACTIVE ви зможете збільшити свою працездатність, легко впоратися з після тренувальної "забитісттю" м'язів, поліпшити кровообіг, активно розім'яти і розігріти м'язи до і/або після тренування.

На відміну від інших масажерів марки, цей має унікальну гнучку ручку, яка дозволяє регулювати ширину між сферами в діапазоні від 12,5 до 45 мм. Тепер ви зможете прикладати стільки зусиль скільки потрібно, щоб привести в порядок і допомогти відновити зовнішній вигляд вашої шкіри і м'язів.

  • Легке стискання ручки дозволяє виконувати спортивно-розминаючий, розігріваючий або відновлюючий масаж м'язів тіла. Так, така сила натиску відмінно підійде для масажу литок і задньої поверхні стегон.
  • Сильне стискання ручки дозволяє провести лімфодренажний масаж, який оздоровить тіло в цілому, дозволить вивести токсини і зайву рідину, забезпечивши при цьому відмінний розслабляючий ефект.  
Масажер повторює дії рук спортивного тренера в стилі «хапай і стискай»

Титанові ролики з високою точністю захоплюють шкіру і можуть легко переміщатися по складних контурах тіла, ефективно розминаючи його.

Вони сконструйовані таким чином, щоб більш глибоко захоплювати шкіру, забезпечуючи, таким чином, більш ретельний масаж. Також даний масажер відмінно впорається і з антицелюлітним масаж.

Особливості ReFa ACTIVE WF:

- Зона використання: ступні і литкові м'язи, стегна, зона талії, навколо грудної зони, зона декольте і шиї, обличчя, голова і область кистей

- Сфери приладу мають титанове покриття

- Дана модель масажера може використовуватися у ванній, але не більше 30 хвилин.

- Ряд протипоказань. Не рекомендується використовувати прилад при алергічних реакціях на метали, при занадто чутливій шкірі, різних висипаннях, інфекціях, ін'єкціях/філерах, запальних і алергічних реакціях на шкірі, порушення згортання крові (гемофілія), а також особам, які зловживають алкоголем. Якщо у вас порушений баланс кісток, ви перенесли операцію, у вас встановлені імпланти або ви проходите медичне лікування, а також, якщо у вас виникають сумніви в безпеці використання масажера, рекомендуємо утриматися від його використання. Також звертаємо Вашу увагу, що якщо на шкірі є пошкоджені ділянки: з висипаннями, алергічними реакціями, ушкодженнями, сонячними опіками, і т.д. заборонено використовувати масажер.

- Розмір 105х171х6 мм

- Вага 285 гр

- Гарантія 1 рік

- Зроблено в Японії компанією MTG

- Комплект: масажер ReFa, інструкція на 4 мовах, гарантійна карта-сертифікат, гарантія, мішечок для зберігання, серветка для очищення.

Читати далі
Деталі товару
ACT-450

Характеристики

Вага
285 грамів
Гарантия
12 місяців
Країна виробник
Японія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Отличная вещь, использую каждый день после тренировки, отлично расслабляет мышцы

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Питання про ReFa ACTIVE
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти