×

Як доглядати за гребінцями і брашами YS Park

Опубліковано4 Років тому
Подобається124

Інструкція по правильному використанню інструмента Y.S.Park

1. Гребінці для стрижки

Постійна присутність хімічних речовин на гребінці може стати причиною його пошкодження. Рекомендується промивати всі гребені після використання.

  • Гребені з суперпластіка витримують температуру 220 ° C (всі кольорові гребінці для стрижок, барберскі середньої м'якості і з хвостиками, крім гребінців для начісування YS-150)
  • Гребені з карбону (чорні) витримують температуру 150 ° C
  • Гребені зі звичайного пластика (суперм'які, барберскі) і м'якого карбону (Soft Carbon) витримують температуру 110 ° C.

2. Дерев'яні браши (щітки)

  • Занадто близька відстань між феном і щетинками є причиною плавлення нейлонових штифтів. Дозволено використовувати фен на відстані 2-3 см.
  • Дерево деформується і руйнується за рахунок використання води та гарячого повітря з фена. Мити браши необхідно швидко під проточною водою, не тримати і не намочувати. Далі чистка тільки ультрафіолетовим світлом.
  • Чистка Брашей від волосся звичайним гребінцем може пошкодити щетинки і вирвати їх з корпусу. Дозволяється чистка від бруду і волосся тільки хвостиком від гребінця або спеціальною щіткою.
  • Виробник рекомендує зберігати дерев'яні гребінці в футлярі або ящику для захисту від пилу.

Рекомендації по догляду:

1. Видаліть весь пил і волосся з щетини

2. Використовуйте вологий рушник (можна скористатися рідиною для очищення щіток для макіяжу), щоб очистити щетину і зняти всі залишки стайлингів і залишки волосся, також це можна зробити ШВИДКО під проточною водою, відразу насухо витерши браш.

3. Помістіть браши під УФ-світло.

3. Пластикові стайлери

Занадто близька відстань між феном і стайлером може стати причиною пошкодження штифтів. Дозволено використовувати відстань від фена до пластикового брашу - 2-3 см. Їх можна мити теплою водою при температурі не вище 30 ° С або дезінфікувати спиртом.

4. Пульверизатори

Дозволено використовувати ТІЛЬКИ ВОДУ! Не хімікати!

5. Дифузори

Не допускається тримати фен занадто близько до разсіювача. Дозволено використовувати на відстані 2-3 см.

6. Комірці на шию для стрижок

Промивати теплою водою температурою нижче 20 ° C. Завжди зберігайте комір в сухому стані! Після миття під водою його необхідно відразу ж витерти насухо! Допускається використання спиртовмісних розчинів для дезінфекції.

7. Зажими

Можуть бути використані під час фарбування волосся. Однак рекомендується промивати і висушувати відразу після цього.

Супутні товари
Пов'язані статті

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти