×

Kasho - символ майстерності

Опубліковано6 Років тому
Подобається0

Ножиці Kasho

Професійні перукарські ножиці Kasho ручної роботи є вінцем творчості «shisho», висококваліфікованого майстра, який гордо гравірує свої ножиці відміткою Kasho. Кожна пара ножиць Kasho має бездоганну форму, обробку і функціональність. Ці риси позиціонують продукцію KAI як одну з найкращих в світі. Спільний знаменник - якість і досконалість - заснований на багатовіковій традиції і культурі кування меча японських самураїв.

КАТАЛОГ ТОВАРІВ KASHO

Kasho символізує: «КА» = Вогонь / «SHO» = Майстер

Неймовірно гострі і красиві

Ножиці Кашо виготовлені з двох різних сплавів нержавіючої сталі, щоб задовольнити високі вимоги до якості і чіткості матеріалу. Поєднання різних класів твердості означає, що кожна пара ножиць ідеально збалансована і гарантує довговічність. Унікальні леза ножиць «Ultimate Edge» Kasho забезпечують комфорт в роботі і точність ліній. Унікальний виробничий процес забезпечує необхідну точність увігнутих внутрішніх частин і опуклість зовнішніх частин лез. Лопості вигострюються до надзвичайно гострого стану зсередини, увігнутому до такої міри, що лопасті стикаються тільки в місці перетину. Ця вишукана технологія забезпечує чудову міцність ріжучої кромки, зменшуючи, таким чином, опір різання краю до мінімуму і, таким чином, істотно знижує втому рук майстра.

Запам'ятайте основний принцип: якщо сталь недостатня тверда, то ножиці почнуть швидко тупитися, але якщо твердість вище допустимих меж, то сталь стає стає крихкою і при найменшому механічному впливі на полотнах можуть утворюватися зарубки.

Довжина полотен є одним з вирішальних факторів при виборі ножиць. Вона вимірюється в дюймах від 4,5 до 7. Більшість майстрів звикли до такої метричної системи, тому не прийнято переводити дюйми в сантиметри.

Ріжуча кромка ножиць Kasho

Ножиці, що випускаються компанією можуть мати два види кромки: стандартну і конвексну.

1.Стандартная кромка. У такій кромці чітко видна лінія заточки полотна. Кут при її заточці близько 50 градусів. Якщо ж кут заточення буде більше, то ножиці будуть не дуже гострими.

2.Конвексная кромка (в перекладі з англ. Convex - опуклий). Часто таку кромку називають виготовленою за «японською» технологією. Її заточують під кутом 40-45 градусів, підвищуючи, таким чином, ріжучі властивості ножиць. Ножиці з такою кромкою, коштують дорожче, але зате, забезпечують чудовий слизький зріз.

Форма ручок

Ножиці Kasho, як і ножиці інших брендів, виготовляють з різними формами ручок: ергономічні, напів-ергономічні і прямі.

1. Прямі (S) - якщо провести рівну лінію через центр гвинта, то вона пройде між кільцями ручок. При роботі такими ножицями лікоть повинен знаходиться постійно під кутом в 90 градусів.

2. Ергономічні (OS) - провівши пряму через центр ножиць, вона пройде через центр верхнього кільця. Працювати ножицями такої форми більш комфортно, ніж прямими. Так як, така форма дозволяє вільно тримати плече, опускати лікоть і здійснювати мінімальні рухи рукою. Зазвичай ножиці ергономічної форми стоять на порядок дорожче, ніж прямі цієї ж серії.

3. Напів-ергономічні (SS) - пряма лінія, що проходить через центр гвинта, проходить в нижній частині верхнього кільця. Така модель ножиць є, так званий, компроміс між класичною і ергономічною формою.

Полотна ножиць

Увігнута поверхня полотна ножиць представляє значну перевагу. Завдяки такій будові, кромки довше залишаються гострими, так як, леза торкаються один до одного тільки в місці зрізу. Це знижує тертя між лезами і забезпечує їм легкий хід, менше навантажуючи кисть.

Філіровочні ножиці Kasho

Всі прекрасно знають для чого використовують філіровочні ножиці. Основна характеристика при їх виборі - це відсоток зрізаного волосся. Можливий діапазон від 5% до 60%. За виконанням вони поділяються на односторонні і двосторонні. Двосторонні ножиці - мають зубчики на двох полотнах, односторонні - тільки на одному. Волосся, що потрапляє між зубчиками, залишаються довгими, а потраплячи на зубчики, зрізається. Таким чином, ножиці з одностороннім розташуванням зубців зрізають більшу кількість волосся.

Форма зубчиків філірувальних ножиць може бути різною. Це, до речі, теж впливає на кількість зрізаємого волосся:

1. Прямі зубці. Їх розмір і крок відрізняється від одного до декількох міліметрів. Ножиці з такими зубчиками максимально м'яко проробляєть пасма локонів.

2. Зубці прізмовідної форми. Ширина ріжучої кромки зубчика ширше, ніж його основа. Це дозволяє поліпшити характеристики зрізу -  волосся профілірованного пасма м'яко виходить з суміщених полотен.

3. Зубці з рискою. Забезпечують більший обсяг опрацювання волосся.

Kasho для лівшів

Золоте правило: Майстер, який використовує ліву руку в роботі, повинен використовувати ножиці для лівої руки. Майстер, який працює лівою рукою, але постійно використовує моделі для правої руки, не повинен їх міняти на моделі для лівої руки.

Каталог ножиць KASHO

Супутні товари
Залишити коментар
Відповісти

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти