×

Ножиці Kasho Millennium 5,5 ергономічні

Подобається804
38 204,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 1 910,20 грн

Бренд:
Опис

Kasho Millennium KML-55 os

Ножиці Millenium KASHO - це ідеальні перукарські ножиці високого рівня, виготовлені в Японії. Дана модель з довжиною полотен 5.5 " найбільш популярна і любима серед майстрів усього світу.

Матеріал ножиць. Вони виготовлені в Японії зі спеціальної японської сталі. Завдяки цьому, ножиці дуже гострі і їх гострота не проходить з роками. Нержавіюча сталь, отримана з двох сплавів, забезпечує виняткову твердість і довговічність ножиць.

Виключно гострі, ергономічні ножиці з конвекційною, "невидимою" ріжучою крайкою, виготовлені з надзвичайно стійкого і міцного сплаву нержавіючої сталі vg10 з агломератом. Мінімальні зусилля при мінімальному терті завдяки збалансованості дискової системи виключає люфт між полотнами. Полотна стикаються тільки в точці зрізу, що в поєднанні з суперзеркальним поліруванням забезпечує плавність. Дзеркальна поліровка робить кожне лезо бездоганним і точним.

Дискова система управління полотнами. Кожен зріз відбувається дуже легко, завдяки запатентованій системі з закритим диском. Це забезпечує захист гвинта від попадання в нього волосся, косметики або пилу.

Форма і дизайн. Ергономічна форма з зміщеним і укороченим отвором для великого пальця забезпечує безшумний зріз. Великий палець легко лежить на своєму місці не напружуючись і відчуваючи себе природно і комфортно.

Ріжучі полотна. Випуклі леза з конвекційною, "невидимою" ріжучою кромкою, забезпечують ножицям гостроту бритви. Через надзвичайну твердість ця різкість зберігається протягом багатьох років. Опір ножиць мінімальний і ваша рука довго не втомлюється.

Сталь: нержавіюча сталь vg10 з агломератом

Форма - ергономічні

Гвинтова група - закрита дискова система

Розмір - 5,5 дюйма

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
21075320

Характеристики

Вид ножниц
Для стрижки со скользящим срезом
Форма ножниц
Эргономическая
Длина ножниц
5,5"
Серія
Millennium
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти