×

Патчі для живота і талії з розігріваючею дією Guam

Подобається158
1 899,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 94,95 грн

Бренд:
Опис

Патчі Гуам сприяють ремоделюванню силуету в області талії!

Вони виготовлені за унікальною технологією, яка дає можливість рівномірно розподілити активні речовини на проблемній ділянці протягом 8 годин. Патчі (пластирі) зроблені з м'якої, тонкої і комфортної тканини, яка дає комфорт при носінні і полегшує їх використання. Вони впевнено фіксуються на животі, при цьому не ускладнюють рухів, не викликають дискомфорт і непомітні під одягом. Їх можна застосовувати як днем, так і вночі. Патчі легко знімаються і не залишають після себе слідів на шкірі.

В результаті їх використання шкіра в області живота і талії стає більш гладкою і підтягнутою, підшкірні жирові відкладення зменшуються, а талія стає тоншою.

Дія активних компонентів засобу направлена на зменшення підшкірного жиру, в'ялості шкіри, розтяжок й інших не естетичних проявів в зоні живота. У їх складі містяться морські водорості, які мають високу ліполітичну і відновлюючу активність, а також мікронізірованний мінерал чорний турмалін, який має здатність поглинати тепло людського тіла і повертати його у вигляді довгого інфрачервоного випромінювання, яке розігріває глибокі шари шкіри і підсилює мікроциркуляцію в тканинах, сприяючи більш кращому засвоєнню активних речовин.

Активні інгредієнти патчів Guam:

- Кристали чорного турмаліну випромінюють інфрачервоні промені, які розширюють кровоносні капіляри, прискорюючи обмін речовин і активізуючи роботу клітин

- Екстракт водоростей GUAM багатий мінералами, макро- і мікроелементами, протеїнами і вітамінами. Проникаючи глибоко в шкіру, він забезпечує їй глибоке зволоження, яке зберігається тривалий час, повертає шкірі пружність гладкість і еластичність

- Каолінова глина відмінно виводить зі шкіри шлаки, токсини, надлишки рідини і солі, усуває набряклість, підтягує і робить шкіру більш еластичною. Володіє розігріваючим ефектом.

- Екстракт водоростей фукус зволожує і пом'якшує шкіру

- Екстракт кінського каштана посилює циркуляцію крові, тонізує шкіру і бореться з проявами целюліту.

- Ментол, екстракти центелли азіатської, сік листя алое, екстракт плюща і рускусу.

Не містить парабени, синтетичні барвники, ланолін, інгредієнти тваринного походження.

Спосіб застосування: Патчі необхідно наносити на суху чисту шкіру. Дістаньте його з упаковки, упаковку ретельно закрийте, щоб не дати пересохнути залишившимся патчам. Зніміть захисну прозору плівку і приклейте патч на середину живота, розгладьте його по всій площі, так, щоб він добре прилягав до шкіри. Після відклеювання плівки необхідно відразу ж нанести патч на шкіру, щоб не виникало пересихання з - за контакту з повітрям. Переконайтеся, що він добре прилягає до шкіри. Залиште на 8 годин - рекомендується не перевищувати час дії. Через 8 годин акуратно зніміть патч без використання води. Кожен патч може бути використаний тільки 1 раз.

Рекомендується проведення 2 процедур з патчем в тиждень.

Протипоказання: вагітність і годування грудьми. Уникати контакту з очима та слизовими оболонками.

Важливо! Для зовнішнього використання. Наносите тільки на неушкоджену і не роздратовану шкіру. Не використовуйте відразу після депіляції. Після нанесення патча на живіт, відразу вимийте руки з мило. Можливе виникнення тепла і «пощипування» в зонах нанесення патча є нормою і свідчить про роботу активних інгредієнтів. Припиніть процедури в разі подразнення шкіри.

Умови зберігання: тримати в сухому прохолодному місці, далеко від джерел тепла і прямих променів сонця при температурі не вище 40 градусів і не менше 0 градусів. Не розривати і не пошкоджувати упаковку.

Обсяг: 8 штук в упаковці

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15190

Характеристики

Об`єм
500 грамм
Тип продукта
Маска
Серія
FIR
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти