×

Гель для точного гоління American Crew

Подобається743
574,00 грн
Об `єм
  • 150 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 28,70 грн

Бренд:
Опис

American Crew Precision Shave Gel

Жоден чоловік не скаже, що йому подобається голитися. Це й не дивно, адже процес гоління дуже часто викликає дискомфорт, як в процесі, так і після нього. Сухість, стягнутість шкіри, а ще порізи або подразнення - все це є супутніми явищами щоденного гоління. Але так було раніше, поки американські вчені не створили спеціальний гель для надточного гоління American Crew Precision Shave Gel.

За рахунок своєї гелеподібної текстури, засіб створює легку повітряну піну, яка чудово зволожує і пом'якшує навіть найжорсткішу щетину. З таким гелем бритва ковзає ідеально, збриваючи кожен волосок і не пошкоджуючи шкіру. У засобі міститься велика кількість природних інгредієнтів, в тому числі і жирні кислоти, які контролюють вироблення шкірного сала. Завдяки маслу чайного дерева і екстракту кісточок гарбуза, гель заспокоює шкіру обличчя і перешкоджає появі подразнення. Також забезпечує протизапальну і антибактеріальну дію на шкіру.

Спосіб застосування: на попередньо змочене водою обличчя, нанесіть гель на ті ділянки, які ви збираєтеся збрити. Можна приступати до гоління.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Серія
Средства для бритья
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти