×

Дієтична добавка Bao-Med Анти-Ейдж Bao-Med Anti-Aging Beauty Supplement

Подобається87
2 040,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 102,00 грн

Бренд:
Опис

Mediceuticals Bao-Med Anti-Aging Beauty Supplement

Ефективна харчова добавка розроблена із якісних інгредієнтів. Кожна капсула містить фруктовий поживний порошок африканського баобаба, який за своєю високою концентрацією поживних речовин вважається королем суперфудів, оскільки містить велику кількість: Вітаміну С, кальцію, магнезію, цинку, калію, вітаміну В, антиоксидантів, волокон.

Фруктовий порошок баобаба допомагає покращити кишкову флору для покращення Вашого здоров'я. Покращує в організмі здатність вилучати з харчової добавки вітаміни та мінеральні речовини, що допомагають запобігти передчасному старінню порівняно з будь-якою іншою їжею. Харчова добавка містить 13 головних інгредієнтів, які допомагають запобігти оксидативному старінню та підтримують імунну функцію.

Основні компоненти:

  • Кальцій - Сприяє виробленню природного сала. Нестача кальцію може спричинити сухість шкіри. Кальцій допомагає виробленню тих клітин та волокон, у яких його недостатньо, а сам процес виробництва не відрегульований. Також він сприяє обміну енергетичних речовин і підтримує травлення.
  • Бамбук Арундінацея - Сприяє загоєнню шкіри завдяки антибактеріальним властивостям, які допомагають очищати та виводити токсини. Бамбук також багатий на природний діоксид кремнію, який допомагає надати вашій шкірі сяйво. Вміст мінералів в екстракті допомагає активувати природне вироблення колагену в організмі.
  • Екстракт Куркуміну – Куркумін є потужним антиоксидантом, який не тільки нейтралізує вільні радикали, а й підвищує активність власних антиоксидантних ферментів організму. Куркумін надає шкірі природного сяйва і допомогає запобігти і зменшити темні плями. Допомагає контролювати запальні реакції в організмі. Сприяє підтримці рухливості суглобів.
  • Екстракт Зеленого Чаю – Сильний антиоксидант, який допомагає захистити здорові клітини та тканини. Допомагає захистити шкіру від окисного пошкодження, спричиненого УФ-випромінюванням. Сприяє здоровому старінню, зберігаючи неушкоджену клітинну ДНК. Зелений чай для зміцнення кісток та захисту від старіння шкіри. Сприяє добрій роботі кишечника і підтримує здорове травлення.
  • Вітамін С - Сприяє утворенню колагену, підтримує сполучну тканину шкіри. Підтримує стан судин та шкіри. Діє у нашому організмі як антиоксидант, який допомагає захистити шкіру від вільних радикалів. Сприяє загоєнню шкіри.
  • Марганець - потужний антиоксидант, що захищає клітини від оксидативного стресу та фотостаріння. Марганець дуже важливий у процесі загоєння ран, тому що він необхідний для виробництва проліну амінокислот, які є важливими для виробництва колагену та загоєння ран у клітинах шкіри людини. Завдяки тому, що є потужним антиоксидантом, марганець допомагає зменшити запалення. Допомагає активувати безліч ензимів в обміні речовин, тому що бере участь у тілі різних хімічних процесах, що виникають.
  • Q10 - Допомагає захищати від вільних радикалів, які в основному відповідають за старіння клітин та допомагає підтримати вироблення колагену, який сприяє боротьбі з дрібними лініями та зморшками. Коензим Q10 також бере участь у енерговиробництві наших клітин і тим самим є незамінним. Він бореться з передчасним старінням, оскільки чим старшим ви стаєте, тим більше вашому організму необхідний Q10.
  • Мідь - відіграє ключову роль у синтезі шкірних білків, їх утворенні та стабілізації. Допомагає стимулювати вироблення колагену, оскільки колаген робить шкіру міцнішою, підтягнутою та здоровою. Допомагає прискорити процес загоєння ушкоджень, рубців, почервоніння або шкірних екзем. Допомагає шкірі зберегти постійний стан регенерації. Пептиди міді відіграють важливу роль не тільки при відновленні росту нового волосся, але і роблять ваше волосся густішим, збільшуючи величину фолікула.
  • Транс-Ресвератрол - має антиоксидантну дію для захисту здорових клітин та тканин. Завдяки своїй антиоксидантній дії Транс-Ресвератрол допомагає захистити клітини від пошкоджень вільними радикалами. Захищає поверхню шкіри, усуваючи сліди втоми та покращуючи тон шкіри, а також заспокоює та мінімізує почервоніння.
  • Гіалуронова кислота - Одна з найважливіших компонентів у нашому тілі, працюючи в тканинах, зв'язуючи та притягуючи воду, вона стимулює синтез еластину та колагену, захищає шкіру від вільних радикалів та допомагає виглядати молодшою. Люди у віці 40+ все частіше замислюються про те, як зберегти молодшу та гладку шкіру.

Mediceuticals Bao-Med Anti-Aging Beauty Supplement:

  • Підвищує рівень колагену
  • Сприяє гідратації та зменшує застій води природними електролітами
  • Зміцнює імунну систему пробіотиками та великою кількістю вітаміну С.
  • Бореться зі здуттям і допомагає травленню пробіотичними волокнами та ензимами
  • Допомагає запобігти передчасному старінню шкіри
  • Має сильні протизапальні та антиоксидантні властивості
  • Допомагає правильній роботі імунної системи
  • Допомагає зберегти здорову шкіру та здорове тіло
  • Підтримує вироблення нових клітин шкіри
  • Допомагає захищати клітини шкіри від оксидативного стресу
  • 100% веганський продукт

Щоденна доза, що рекомендується, 2 капсули на день, переважно під час їжі. Важливими є різноманітне збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Сама харчова добавка не замінить різноманітне харчування!

Спосіб застосування: приймайте по 2 капсули на добу, бажано під час їди.

Об'єм: 60 капсул

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
57007

Характеристики

Серія
Bao-Med
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти