×

Тонуюча Маска Пудровий Рожевий Screen Puredips Powder Pink Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Powder Pink

Puredips від Screen - це багатофункціональні, насичені та креативні маски для волосся, які надають їм освіжаючий вигляд та оновлюють колір. У наш час колір волосся все частіше стає модним аксесуаром, який можна демонструвати з гордістю, підкреслюючи свою індивідуальність та стиль. Чи це натуральний, крижаний або яскравий відтінок, важливо, щоб він завжди був ідеальним, яскравим і блискучим. В іншому випадку, є ризик отримати "пошарпаний" вигляд через бляклого кольору волосся, яке виглядатиме сухим і тьмяним.

Як зберегти яскравий та насичений колір волосся між відвідуваннями салону? Як оновити свій образ без серйозних зобов'язань і при цьому зберегти м'яке, шовковисте та доглянуте волосся? Для відповіді на ці запитання Screen представив Puredips Nourishing Color – нову лінійку масок для волосся. У цій колекції представлено 11 відтінків, які можна змішувати між собою, а також нейтральний відтінок для видалення кольору, що дозволяє створювати безліч варіацій. Від насичених та сміливих відтінків до ніжних пастельних варіацій – нові маски Puredips приносять задоволення як колористам у салонах, так і клієнтам вдома.

Ці маски є двома цілями: вони надають технічні можливості для професіоналів і є зручним засобом для догляду за волоссям будинку. Доглядаючи за волоссям і балуючи його, маски Puredips допомагають зберегти яскравий колір між фарбуваннями, створювати нові відтінки на натуральному волоссі або тонувати знебарвлені пасма, надаючи простий, швидкий і безобов'язковий засіб фарбування.

Унікальна веганська формула масок збагачена двома активними інгредієнтами передових косметичних технологій: комплексом Colorist та гліколевим екстрактом магнолії з антиоксидантними властивостями. Комплекс Colorist створений з італійських фруктів, отриманих з використанням молекулярного біозрідження, технології, що дозволяє зберегти високу біодоступність активних інгредієнтів, роблячи маски максимально ефективними. Ці два компоненти у поєднанні посилюють блиск волосся і захищають його колір, зберігаючи яскравість і здоров'я. Аромат магнолії, збагачений нотами квітів апельсина, червоних фруктів та ванілі, додає враженням від використання масок Puredips яскраві та сенсорні нотки.

Маска Screen Puredips Powder Pink підходить для фарбування волосся 9-10 рівня у відтінок пудрової троянди.

Екологічно чиста формула масок Puredips є ще одним доказом стабільності бренду Screen. Упаковка з мономатеріалу на 100% придатна для вторинної переробки, а її низький вплив на навколишнє середовище підтверджується високим рівнем біорозкладу - не менше 60% розкладається у воді всього за 28 днів.

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Не наносьте на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15967

Характеристики

Відтінок
Рожевий
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти