×

Аргановий двофазний флюїд Helen Seward Alchemy Bi-Phase 13/F2

Подобається92
750,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 37,50 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Alchemy Bi-Phase 13/F2

Двофазний флюїд для волосся Alchemy 13/F2 Bi-Phase від італійської торгової марки Helen Seward призначений для живлення та зволоження волосся. Засіб містить активовані органічні олії аргани та мигдалю, а також інноваційний компонент Sheerlight, який забезпечує захист волосся від шкідливого впливу ультрафіолетових променів та вільних радикалів.

Флюїд легко наноситься на волосся і не вимагає змивання. Він допомагає відновити здоровий блиск і м'якість волосся, яке було пошкоджено внаслідок частих укладок та термічної обробки фенами та плойками.

Склад засобу включає такі компоненти, як масло аргани і мигдалю, які живлять і зволожують волосся, а також гідролізований пшеничний протеїн, який відновлює структуру волосся і захищає від подальшого пошкодження. Крім того, флюїд містить вітамін Е та соняшникову олію, які зміцнюють волосся та захищають його від впливу вільних радикалів.

Спосіб застосування: перед використанням добре збовтайте флакон, щоб змішати дві фази рідини, потім розпиліть на підсушене рушником волосся. Засіб не вимагає змивання.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
1373

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Seward Mediter H-tech System
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти