×

9-ти рядний гребінець Vess C-150 Black

Подобається941
997,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 49,85 грн

Бренд:
Опис

Vess C-150 Black

Японська компанія Vess спеціалізується на створенні професійних гребінців для сушки і укладання волосся. Їх асортимент не такий широкий, як ми звикли бачити у професійних брендів, але тим не менш, підібрати собі гребінець можна легко.

Серія С-150 являє собою девятірядні браші, які відмінно підходять для природної сушки і додання обсягу волоссю. Як і всі японські товари, гребінець Vess виготовлен ​​з високоякісних матеріалів, які абсолютно не токсичні і не шкодять волоссю.

Матеріалом виготовлення щетини став нейлон. Зубці виготовлені таким чином, щоб не пошкоджувати волосся і шкіру голови при розчісуванні. Вони в міру щільні і досить рухливі, завдяки чому з легкістю захоплюють волосся і піднімають їх в прикореневій зоні, створюючи обсяг уклададці. Нейлон, з якого виготовлена ​​щетина, має антистатичні властивості, за рахунок цього гребінець абсолютно не електризує волосся.

Основа гребінця Весс виготовлена ​​з термостійкого каучуку, за рахунок чого вона відмінно витримує високі температури. Корпус і ручка зроблені з стіролакрілонітріла. Це особливий вид пластику, який стійкий до механічних і хімічних пошкоджень, витримує падіння і не боїться високих температур.

Саме завдяки таким зносостійким матеріалам, які використовуються при створенні японських гребінців, їх люблять майстри всього світу.

Колір чорний

Кількість рядів зубчиків: 9

Матеріал щетини: Нейлон

Довжина: 215 мм

Виготовлено в Японії

Читати далі
Деталі товару
C-150 Black

Характеристики

Колір
черный
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти