×

Стайлер Y.S. Park DB24

Подобається558
1 250,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 62,50 грн

Бренд:
Опис

Y.S.Park Professional - DB 24 / Dragon Air Brush

Чудовий гребінець для сушки волосся феном. Його щетина виготовлена ​​з пластику імідо, який витримує температуру до 220 С, і нейлону, який перешкоджає електризації волосся. Кожен зубчик має округлий кінчик, але при цьому він не посаджений окремо, як у більшості гребінців, а є невід'ємною частиною самого зубця. Завдяки такій будові, волосся не чіпляється за кінці гребінця, а плавно проходять крізь нього.

Зубці досить м'які, вони не дряпають шкіру голови і не доставляють болючих відчуттів при розчісуванні. Підставка, де розташована щетина, виконана досить незвично. Вона має шестикутну форму, на якій в 9 рядів розташовані зубці. Така конструкція дозволяє надійно утримувати пасмо волосся в натягу і зменшувати необхідний час сушіння. 124 вентиляційних отвори дозволяють великому потоку повітря проходити крізь них, не перегріваючи локони.

Під основою з щетиною японські фахівці Y.S.PARK розмістили спеціальну антистатичну підкладку, яка не дозволяє волоссю електризуватися.

Ще однією дивовижною особливістю гребінця Dragon Air стала можливість надягати і знімати її внутрішню частину. Так, надівши внутрішню частину гребінця, ви забезпечите максимально сильний натяг пасма. Знявши - зробите гребінець м'якшим, що відмінно підійде для розчісування волосся протягом дня.

Щетина: пластик імідо і нейлон

Ширина: 64 мм

Товщина: 47 мм

Довжина: 227 мм

Вага: 118 грам

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
DB24

Характеристики

Країна виробник
Японія

Спеціальні посилання

ean13
4981104356506
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Увидела у своего мастера и захотела. Качество расчески на высочайшем уровне. Чувствуется, что держишь в руках дорогую вещь. Огромное спасибо магазину за мега быструю доставку!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти