×

Делікатна сироватка-пілінг AHA PEEL Institut Esthederm Intensive AHA Peel Gentel Serum

Подобається37
2 388,60 грн 2 654,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 119,43 грн

Бренд:
Опис

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Gentel Serum

Поєднання АНА (гліколева, молочна) та ВНА (саліцилова) сприяє регенерації шкіри, що покращує міжклітинні «комунікації». Відбувається розрив десмосомальних зв'язків між кератиноцитами, що призводить до безпечного пілінгу.

Поліпшується колір обличчя, текстура, спостерігається звуження пір, зменшується вироблення себуму. Шкіра набуває свіжого, здорового вигляду. Ефективно відновлює шкіру після агресивної та ушкоджуючої дії УФ опромінення. Може використовуватись для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для щільної, жирної, комбінованої.

Завдяки з'єднанню гліколевої кислоти з аргініном підходить і для чутливої ​​шкіри. Підсилює дію мезотерапії, біоревіталізації, ревіталізації. Використовується як догляд перед поверхнево-серединними та серединними пілінгами.

Спосіб застосування: Використовуйте сироватку на обличчя та шию. Її потрібно використовувати увечері, окремо або під крем із лінії Intensive. Засоби лінії Intensive використовуються поперемінно зі звичайними засобами для догляду за шкірою для цілеспрямованого лікування.

Об'єм: 30 мл

Зроблено у Франції

Читати далі
Деталі товару
V6612

Характеристики

Тип шкіри
для жирної
для комбінованої шкіри
Тип продукта
Сироватка
Серія
Intensive AHA-PEEL
Країна виробник
Франція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти