×

Пілінг для шкіри голови Screen Purest Reset Purifying Scalp Veg Treatment

Подобається0
945,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 47,25 грн

Бренд:
Опис

Screen Purest Reset Purifying Scalp Veg Treatment

Purifying Scalp Veg Treatment - це м'який, але ефективний засіб для очищення та догляду за шкірою голови, розроблений на основі натуральних рослинних інгредієнтів. Збагачений унікальним комплексом активних компонентів, цей пілінг забезпечує дбайливе очищення шкіри голови від надлишків себуму, забруднень та залишків стайлінгу, відновлюючи природний баланс та здоров'я шкіри голови.

Особливості та переваги:

  • Очищення і детокс: формула засобу містить активні компоненти, що очищають, які ефективно видаляють надлишки себуму, пил і забруднення зі шкіри голови, забезпечуючи їй свіжість і чистоту.
  • Освіження та охолодження: ментол та олія м'яти створюють відчуття приємної прохолоди, заспокоюючи подразнену шкіру голови та знімаючи свербіж.
  • Балансування та зволоження: гліцерин, ніацинамід та пантенол відновлюють природний рівень зволоження шкіри голови, запобігаючи її пересушуванню та лущенню.
  • Захист та підтримка здоров'я шкіри: олія чайного дерева має антисептичні властивості, запобігаючи появі запалень та покращуючи стан шкіри голови.
  • Природні інгредієнти: склад безпечний для використання на чутливій шкірі голови та не викликає подразнення завдяки відсутності парабенів, силіконів та барвників.

Спосіб використання: Нанесіть пілінг на суху шкіру голови, акуратно помасажуйте її перед миттям і залиште засіб на шкірі на 10-15 хвилин і змийте. Потім вимийте волосся та шкіру голови шампунем.

Об'єм: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
35275

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Серія
Purest
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти