×

Шампунь проти випадіння волосся Sensus Illumyna Scalp Revitalizing Cleanser

Подобається95
553,50 грн 615,00 грн
Reduced price-10%
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 27,68 грн

Бренд:
Опис

Sensus Illumina Scalp Balancing Cleanser

Нова лінія Sensus Illumina Scalp піклується про стан шкіри голови та волосся за допомогою продуктів, формули яких містять до 95% натуральних інгредієнтів та екстрактів рослин. Передовими технологіями вона представляє засоби для шкіри голови, здатні забезпечити високу ефективність.

Засоби Illumyna Scalp виходять із землі Тоскани, плоди якої дають життя всій лінії, створеній і розробленій для благополуччя шкіри нашої голови. Адже саме від здоров'я шкіри голови залежить здоров'є і сила волосся. Ця лінія народилася з дивовижного плоду - винограду, здатного боротися зі вільними радикалами завдяки своїм потужним природним властивостям.

Як і шкіра, шкіра голови також старіє з часом і може піддаватися впливу образу життя і зовнішніх агресорів. Шкірі голови потрібна турбота, щоб підтримувати її в оптимальному стані і, перш за все, щоб волосся росло міцним, блискучим і здоровим. Стан стресу і ослаблена шкіра голови можуть викликати сухість, ламкість, витончення волосся, відсутність блиску і випадіння. Зволоження шкіри голови відіграє ключову роль, і те, що слід робити - це сприяти оксигенації клітин, уповільнювати випадання волосся, сприяти його росту і боротися з надмірним утворенням себуму.

Шампунь проти випадіння Sensus відмінно очищає та заспокоює шкіру голови. Діє як антиоксидант, живлячи корені волосся. Надає силу і енергію тонкому та ослабленому волоссю. Уповільнює випадіння волосся, прискорює процеси його відновлення і стимулює його зростання. Робить волосся більш щільним і сильним.

Ідеально підходить для тендітного волосся, схильного до випадіння.

Склад: Містить гідролізований соєвий білок та екстракти розмарину, винограду та кропиви.

Спосіб застосування: Після використання Detox Hydra Pre Cleanser рівномірно розподіліть шампунь по шкірі голови. Злегка помасажуйте та залиште на 5 хвилин. Змийте.

Об'єм: 250 мл і 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
71098

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Серія
Illumina Scalp
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8051882710985
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти