×

Зволожуючий детокс для шкіри голови Sensus Detox Hydra Pre Cleanser

Подобається79
922,50 грн 1 025,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 46,13 грн

Бренд:
Опис

Sensus Illumina Scalp Detox Hydra Pre Cleanser

Нова лінія Sensus Illumina Scalp піклується про стан шкіри голови та волосся за допомогою продуктів, формули яких містять до 95% натуральних інгредієнтів та екстрактів рослин. Передовими технологіями вона представляє засоби для шкіри голови, здатні забезпечити високу ефективність.

Засоби Illumyna Scalp виходять із землі Тоскани, плоди якої дають життя всій лінії, створеній і розробленій для благополуччя шкіри нашої голови. Адже саме від здоров'я шкіри голови залежить здоров'є і сила волосся. Ця лінія народилася з дивовижного плоду - винограду, здатного боротися зі вільними радикалами завдяки своїм потужним природним властивостям.

Як і шкіра, шкіра голови також старіє з часом і може піддаватися впливу образу життя і зовнішніх агресорів. Шкірі голови потрібна турбота, щоб підтримувати її в оптимальному стані і, перш за все, щоб волосся росло міцним, блискучим і здоровим. Стан стресу і ослаблена шкіра голови можуть викликати сухість, ламкість, витончення волосся, відсутність блиску і випадіння. Зволоження шкіри голови відіграє ключову роль, і те, що слід робити - це сприяти оксигенації клітин, уповільнювати випадання волосся, сприяти його росту і боротися з надмірним утворенням себуму.

Засіб для детоксикації та зволоження шкіри голови Sensus Detox Hydra Pre Cleanser підходить для всіх типів шкіри голови. Він готує шкіру голови до наступних етапів догляду та забезпечує оптимальний результат подальшого догляду. Ефективно видаляє забруднення, відновлює баланс шкіри голови та волосся, забезпечує необхідний рівень зволоження та детоксикації, надаючи приємного відчуття свіжості.

До складу входять такі компоненти:

  • Крапива що володіє очищаючими та заспокійливими властивостями
  • Лопух що сприяє загоєнню шкіри і має антисептичні властивості
  • Тосканський виноград діє як потужний антиоксидант

Спосіб застосування: Нанесіть на сухе волосся і рівномірно розподіліть засіб по шкірі голови. Залишіть на 5–10 хвилин, змочіть теплою водою, емульгуйте та змийте. Переходьте до використання конкретного шампуню.

Об'єм: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
71096

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Серія
Illumina Scalp
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти