×

Сироватка-бустер проти випадіння волосся M2 Beauté Hair Activating Serum

Подобається5
5 438,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 271,90 грн

Бренд:
Опис

M2 Beauté Hair Activating Serum

Сироватка-бустер проти випадіння волосся M2 Beauté збільшує густоту волосся на 30%, подовжує фазу росту, на 20% уповільнює випадіння, а також значно зменшує прояви лупи та жирності шкіри голови. Це феноменальний результат для космецевтики!

Такі ефекти стають можливими завдяки збалансованій формулі інноваційних інгредієнтів: фолікусан (комбінація молочних протеїнів) та екстракту сандалового дерева, що стимулюють зовнішній шар волосяних фолікулів і, тим самим, активують ріст волосся, адже сироватка потрапляє не тільки в корінь, але й на в нюхові рецептори в клітинах шкіри навколо волосся, тим самим даючи імпульс для його росту.

Текстура засобу не обтяжує волосся.

Результат - довге, густе і красиве волосся вже через 12 тижнів застосування.

Активні компоненти: Сандал, фолікусан, біотин, кофеїн, ментол, пантенол, провітамін В5, комплекс PRODEW 500 (коктейль амінокислот та активних речовин)

Спосіб застосування: Перед нанесенням сироватки волосся необхідно ретельно розчесати або вимити і просушити рушником. Після підготовки розділіть волосся по проділу і в трьох місцях, розпиліть сироватку на корінь з відстані декількох сантиметрів. Кінчиками пальців промасируйте шкіру голови. Повторіть це двічі на проділах по обидва боки голови. Достатньо 9 натискань, щоб обробити всю шкіру голови. Дайте сироватці вбратися протягом декількох хвилин, перш ніж укладати волосся. Повторюйте процедуру один раз на день.

Об'єм: 120 мл

Зроблено в Німеччині

Читати далі
Деталі товару
54000 521

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
120 мл
Країна виробник
Німеччина
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Это просто Вау. Купила по рекомендации трихолога, волосы выпадали клочьями просто, спустя 2 недели выпадение уменьшилось. Через месяц начали появляться новые волоски. Очень довольна, хотя на иностранных сайтах особо не хвалили средства М2

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти