×

Шампунь від лупи GKhair Anti-Dandruff Shampoo

Подобається270
1 200,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Anti-Dandruff Shampoo

В основному лупою страждають власники густого волосся у віці від 18 років, у яких порушена робота сальних залоз через неправильний обмін речовин. Найчастіше така проблема вирішується косметичними засобами, а іноді, коли причиною виникнення лупи є грибок - лікарськими препаратами.

Спеціально для людей, які зіткнулися з проблемою лупи, бренд Global Keratin розробив унікальну формулу шампуню від лупи. До складу шампуню GKhair Anti-Dandruff входять тільки натуральні інгредієнти, одним з яких є кератин, який відновлює структуру волосся зсередини.

Застосовувати даний шампунь можуть як чоловіки, так і жінки з будь-яким типом волосся. Він відмінно очищцє волосся і видаляє лусочки лупи зі шкіри голови, перешкоджаючи її повторній появи. Шампунь від лупи Глобал Кератин можна використовувати щодня або періодично як профілактичний засіб.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на мокре волосся. М'яко помасажуйте шкіру голови, ретельно розподіляючи шампунь. Змийте і повторіть процедуру.

Обсяг: 250 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Против перхоти
Тип волосся
усі типи
Об`єм
250 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
На моё удивление пахнет очень приятно, а не как все шампуни против перхоти(вонючие). Эффект реально есть, его нужно курсом "промыть" что-бы был результат

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти