×

Шампунь з білим чаєм Lanza

Подобається460
1 339,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,95 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Strength White Tea Shampoo

Лінія косметики L'ANZA Healing Strength відновлює життєву силу і зменшує ламкість волосся, яка найчастіше є віковою проблемою. Тому в ній присутній антивікової комплекс на основі цистинових пептидів.

Цей комплекс зупиняє процес старіння, ефективно відновлюючи силу і молодість слабкого і ламкого волосся. Він впливає на пасма зсередини, знижуючи їх ламкість і зміцнюючи кінці, повертаючи волоссю його здоровий стан.

Антивіковий комплекс поповнює цистинові пептиди і амінокислоти, що сприяють підвищенню міцності довгого або ослабленого волосся. Зменшує розрив волокна пошкодженого волосся. Цистинові пептиди є найважливішими будівельними блоками кератинового білка, вони надають волоссю силу, пружність і еластичність.

Щоденний шампунь серії Healing Strength зміцнює слабке, тендітне і зріле волосся. Відновлюється цілісність його волокон, роблячи пасма більш сильними, блискучими і здоровими.

У його складі відсутні сульфати, які утворюють густу миючу піну, але негативно позначаються на здоров'ї волосся. Їх замінює натуральний компонент - кора дерева Гуго, яка забезпечує кремову, розкішну піну і делікатне очищення шкіри голови і волосся.

Основним компонентом зміцнюючого шампуню Ланза є білий чай, який походить від молодого листя чайних рослин і має високий рівень антиоксидантів в порівнянні з іншими чаями. Ці сильнодіючі антиоксиданти зменшують кількість вільних радикалів в волоссі, лікують пошкодження і надають антивіковий вплив, який зберігає молодість волосся.

Рослинний склад шампуню: Кора Гуго; Масло з насіння квітів пенника лугового; Білий чай.

рН 5.5

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, приділяючи особливу увагу шкірі голови. Спіньте і змийте.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
15010

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Healing Strength
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
654050150101
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти