×

Шампунь Affinage Vitaplex

Подобається483
1 104,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 55,20 грн

Бренд:
Опис

Affinage Vitaplex Shampoo

Шампунь Affinage Vitaplex був спеціально створений для домашнього догляду після фарбування волосся з використанням системи Vitaplex. Завдяки його м'якій безсульфатній формулі, шампунь дбайливо очищує волосся, наповнюючи їх вологою і поживними компонентами, які сприяють відновленню пошкоджених, в наслідок фарбування, ділянок волосся.

Його основним активним компонентом є фірмовий комплекс RAV19, який реконструює пошкоджені ділянки в кортексі волоса, замінюючи втрачені амінокислоти. Даний комплекс імітує 19 амінокислот, які є в людському волоссі, в тій же послідовності і в тій же кількості, в якому вони присутні в ньому. Завдяки цьому, ефект від дії засобу приголомшливий - волосся стає сильними і міцними.

Так само, шампунь містить масло ши, Арганову олію і пантенол, які відмінно зміцнюють структуру волосся, надаючи силу, еластичність і блиск. Запатентована технологія захисту кольору Color Lock і УФ-фільтри подовжують яскравість і насиченість кольору, забезпечуючи волоссю захист від впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, масажними рухами розподіліть його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 275 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
275 мл
Серія
Vitaplex Treatments
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти