×

Балансуючий шампунь GKhair Balance Shampoo

Подобається176
1 260,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Balance Shampoo

Зараз слово "кератин" постійно на слуху. Тому більшість дівчат віддають перевагу косметиці для догляду за волоссям з цим унікальним інгредієнтом в складі. Всі прекрасно знають, що присутність кератину в складі шампунів, означає, що локони будуть відновлюватися і оздоровлюватися швидше.

Вся косметика від американського бренду Global Keratin має в своїх засобах цей чудовий компонент. Саме завдяки своїм унікальним і корисним складам, компанії вдалося завоювати практично цілий світ. Їх косметика буквально «рятує» волосся за рахунок кератинового комплексу і натуральних олій в складі.

GKHair представляє шампунь Balancing Shampoo, який наповнює локони корисними речовинами, надає життєвої сили і захищає від ультрафіолету. Після застосування шампуню Global Keratin волосся стане не тільки ідеально чистим, а й придбає шовковистість, м'якість і красивий доглянутий вигляд. Формула засобу чудово захищає, зміцнює і підтримує всі природні властивості волоса.

Спосіб застосування: на вологе волосся нанесіть необхідну кількість балансуючого шампуню. Легкими масажними рухами спіньте його, розподіляючи по всій довжині. Змийте. Якщо ви робили кератіновие випрямлення використовувати шампунь можна не раніше, ніж через 48 годин.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Хорошо справляется с проблемной кожей головы. имеет накопительный эффект, спустя полторы недели где-то волосы стала мыть реже

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти