×

Балансуючий кондиціонер GKhair Balance Conditioner

Подобається539
1 260,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Balance Conditioner

Американська косметика Global Keratin активно набирає обертів на нашому ринку за рахунок унікальних засобів з кератином. Не так давно сучасні модниці дізналися про кератинове вирівнювання волосся, в результаті якого волосся набуває неймовірну гладкість, м'якість, здоров'я і сяючий блиск. Компанія випустила серію засобів, які піклуються про красу і здоров'я волосся, незалежно від того, чи робили ви вирівнювання чи ні.

Так, кондиціонер Balancing Conditioner розроблений спеціально для будь-якого типу волосся і ідеально підходить для щоденного застосування. До складу бальзаму входять рослинні інгредієнти, природні масла і кератин, які відновлюють структуру волосся зсередини. До того ж склад продукту збагачений колагеном, який за максимально короткий термін оздоровлює локони.

Унікальний кондиціонер Глобал Кератин вирішить проблеми з волоссям, які вас турбують! З його допомогою ви абсолютно забудете про лупи, випадіння волосся, посічені кінчики і крихкість - лінія для домашнього догляду за волоссям Global Keratin забезпечує необхідну турботу для здоров'я і краси волосся, навіть для дуже ушкоджених локонів.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем і нанесіть балансуючий кондиціонер. Через пару хвилин змийте великою кількістю води.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Отличный вариант для тонких волос, не утяжеляет!!!!

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти