×

Шампунь Захист Кольору GKhair Color Shield Shampoo

Подобається547
945,00 грн
Об `єм
  • 240 мл
  • 650 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 47,25 грн

Бренд:
Опис

GKhair Color Shield Shampoo

Набридло витрачати гроші на салони?! З професійною косметикою GKhair можна влаштувати свій власний салон, при цьому не виходячи з дому. Інноваційні доглядаючі засоби делікатно доглядають за локонами і зберігають колір яскравим і насиченим довгий час. З косметикою Глобал Кератин Ви зможете пишатися своєю зачіскою.

За рахунок спеціального комплексу Juvexin, на якому створена вся косметика бренду, стан волосся поліпшується вже після першого застосування. Поживна кокосове масло в складі шампуню забезпечує необхідне живлення волосся, при цьому залишаючи колір волосся яскравим і насиченим, як в перший день після фарбування. При постійному використанні локони відновлюються і набувають насиченого сяйва.

Шампунь "Захист кольору" доглядає за пофарбованими локонами, зберігаючи їх насичений відтінок. Як надійний бар'єр, шампунь захищає волосся і шкіру голови від ультрафіолету, підтримує природний баланс вологи і живить локони від коренів. Для більшого ефекту використовуйте в комплексі з кондиціонером для фарбованого волосся GKhair.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови. Легкими масажними рухами розподіліть його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру. Після використовуйте кондиціонер "Захист кольору".

Обсяг: 150 мл, 240 мл і 650 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
сухе
Об`єм
150 мл
240 мл
650 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(3)
Загальний рейтинг
5
3 Огляди
Очень понравился шампунь. Постоянно окрашиваю волосы,а с этим шампунем краска держится намного дольше и волосы выглядят здоровыми и блестящими. Хорошо защищает, питает и увлажняет.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти