×

Маска Захист кольору GKhair Lock Me Color Masque

Подобається794
2 020,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 101,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Lock Me Color Masque

Кожна жінка, яка регулярно фарбує волосся, знає - фарбоване волосся потребує особливого догляду. Американська компанія Gkhair рекомендує маску Lock Me Color Masque. Вона надійно захищає пофарбовані локони від впливу ультрафіолету і морської води, глибокого зволожує і живить волосся, необхідними для його здоров'я і краси речовинами. За рахунок вмісту в складі зміцнюючих компонентів, маска "Захист кольору" відновлює природну красу волосся, захищає його від пошкоджень, вигорання кольору, крихкості і ламкості.

Лляна олія, вітаміни РР і F позитивно впливають не тільки на саме волосся, а й на його цибулини і шкіру голови, стимулюючи ріст нового волосся. Комплекс з льняного масла, силікону і гліцерину ліквідує пошкодження волосся, викликані фарбуванням або висвітленням, склеює посічені кінчики і помітно полегшує процес розчісування і укладання. Така високоефективна формула з функцією подвійного захисту дозволяє масці зробити волосся більш пружним, м'яким і шовковистим, а також зберегти відтінок яскравим і сяючим тривалий час.

Кому і для чого необхідна маска Lock Me Color Masque:

  • Якщо ви недавно пофарбували волосся і хочете зберегти його такими ж яскравим і насиченим
  • Для збереження яскравого, насиченого і сміливого відтінку, який вимивається дуже швидко
  • Якщо ви плануєте надалі фарбувати тільки коріння, а не всю довжину волосся, і хочете отримувати при цьому рівний і однорідний колір

Спосіб застосування: промийте волосся спеціальним засобом Shield Additive і нанесіть маску на всю довжину. Залиште для впливу на п'ять хвилин, а потім гарненько промийте волосся водою.

Також маску Lock Me Color Masque можна ефективно використовувати як самостійний продукт для інтенсивного живлення, зволоження і захисту волосся.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Об`єм
200 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Идеальный вариант маски для окрашенных волос. Маска хорошо защищает и сохраняет цвет,восстанавливает волосы,делая их блестящими,здоровыми и гладкими.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти