×

Очищувальний крем для шкіри голови Revlon Professional Eksperience Boost Exquisite Purifying Cream

Подобається24
1 700,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 85,00 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Eksperience Boost Exquisite Purifying Cream

Наш стрімкий спосіб життя і стрес негативно позначаються на нашому внутрішньому та зовнішньому добробуті і, як наслідок, на зовнішньому вигляді нашого волосся. Побалуйте себе розслаблюючим ритуалом для шкіри голови та волосся з використанням продуктів, які ефективно їх очищають, - це новий і цілісний погляд на красу, що дозволяє почати все спочатку.

Відкрийте для себе новий вишуканий крем Revlon Professional, що підходить для всіх типів волосся і шкіри голови, забезпечуючи видатні результати завдяки унікальній мультисенсорній технології Eksperience™. Цей збагачений вишуканий крем можна використовувати як праймер для будь-якого типу волосся і шкіри голови.

Він має заспокійливу, ремінералізуючу, відновлюючу та антиоксидантну дію. Його формула є веганською та збагачена комплексом Aquamaris, а також іншими інгредієнтами. Крем допомагає вивести токсини зі шкіри голови та отримати відчуття салонного догляду, не виходячи з дому. Він оновлює шкіру голови, очищає пори задля досягнення оптимального стану шкіри голови. Його дія також поширюється і на волосся, очищаючи та видаляючи забруднення, одночасно захищаючи кутикулу.

Спосіб використання: Нанесіть крем на суху шкіру голови. Акуратно помасажуйте шкіру голови круговими рухами, щоб видалити забруднення та глибоко очистити її. Залишіть на 5 хвилин. Емульгуйте з великою кількістю води та акуратно розподіліть засіб до середини довжини, щоб глибоко очистити волосся. Ретельно промийте локони.

Можна використовувати перед кожним миттям, але не рідше одного разу на тиждень.

Об'єм: 275 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
275 мл
Серія
Eksperience
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти