×

Набір для волосся відновлюючий Saryna Key Damage Repair Travel Set

Подобається74
848,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 42,40 грн

Бренд:
Опис

Saryna Key Damage Repair Travel Set

- Шампунь Saryna Key Damage Repair Shampoo, 40 мл.

Шампунь для пошкодженого волосся містить комплекс масла ши, природного джерела кератину, який пом'якшує пасма. Його формула, насичена амінокислотами, покращує текстуру волосся, додає додаткову силу і робить його шовковисто-м'яким, здоровим і сяючим. Безпечний для фарбованого волосся.

- Маска Saryna Key Damage Repair Treatment Butter, 40 мл.

Удосконалена формула маски на основі горіхів ши лікує, відновлює і омолоджує волосся від коренів до кінчиків. Вона містить висококонцентроване масло ши, яке, багате на вітаміни A, E, F, амінокислоти і кератин, які стимулюють вироблення білків, необхідних для пом'якшення, живлення і зміцнення волокон волосся. Локони стануть більш здоровими, шовковисто-м'якими, насиченими і сяючими. Безпечна для фарбованого волосся.

- Масло Saryna Key Damage Repair Treatment Oil, 10 мл.

Відновлююче масло з маслом ши є натуральним джерелом кератину для відновлення вашого волосся. Воно огортає кожну волосинку, роблячи її шовковисто-м'якою, блискучою і оптимально зволоженою. Масло багате вітамінами і амінокислотами, які проникають через кутикулу волосся, відновлюючи і омолоджуючи волосся від коренів до кінчиків. Унікальна формула дуже легка і швидко вбирається. Навіть після першого використання ваші локони стануть м'якими і сяючими. Безпечно для фарбованого волосся.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся, акуратно помасажуйте, змийте і повторіть при необхідності. Потім нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся, маску акуратно помасажуйте волосся від коренів до кінчиків. Рівномірно розподіліть, залиште на 3-5 хвилин, потім добре змийте. Після - використовуйте необхідну кількість масла на вимите вологе або сухе волосся, приділяючи особливу увагу кінчиків.

Обсяг: 40 мл + 40 мл + 10 мл

Зроблено в Ізраїлі

Читати далі
Деталі товару
sk47655

Характеристики

Тип волосся
тонке
Серія
Damage Repair
Країна виробник
Ізраїль
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти