×

Набір відновлюючий для волосся Sensus Nutri Repair Retail

Подобається26
1 786,50 грн 1 985,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 89,33 грн

Бренд:
Опис

Sens.us Nutri Repair Retail

Косметичний набір Sensus Illumyna Nutri Repair - це комплекс засобів, спрямованих на живлення і відновлення волосся. Його ефективність досягається завдяки натуральним інгредієнтам, такими як рослинний кератин, мед і кіноа, що містяться в основі формул. Ідеально підходить для сухого і кучерявого волосся. Продукти, що входять в набір ніжно живлять волосся, роблячи його шовковистим на дотик, глибоко відноілюючи і зволожуючи.

Завдяки естетичній та ефектній упаковці набір ідеальний в якості подарунка.

  1. Відновлюючий шампунь Nutri Repair, 250 мл. Поживний і відновлюючий шампунь делікатно очищає волосся, роблячи його шовковистим на дотик.
  2. Відновлювальна поживна маска Nutri Repair Mask, 250 мл. Відновлює волосся, глибоко живить і зволожує його, роблячи шовковистим на дотик.
  3. Термозахисне відновлюче молочко Termo Repair Milk, 125 мл. Закриває кутикулу волосся, регенерує, живить і зміцнює волосс. Збагачене гіалуронової кислотою і кіноа, іоно відновлює волосся, роблячи його шовковистим і сильними, а також усуває ефект втоми і слабкості. Полегшує укладання і захищає від несприятливого впливу високих температур і вологи.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем і нанесіть маску по всій довжині вологого волосся. Через 3-5 хвилин змийте. Підсушіть волосся рушником і нанесіть невелику кількість термозахистного молочка на довжину і кінчики волосся.

Обсяг: 250 мл + 250 мл + 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
30577

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
250 мл
Серія
Illumyna
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти