×

Фірмовий Набір Valmont Happy Mask Party

Подобається0
9 898,20 грн 15 228,00 грн
Reduced price-35%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 494,91 грн

Бренд:
Опис

Valmont Happy Mask Party

Valmont - піонер у галузі антивікових продуктів та процедур. Цей швейцарський бренд створений на основі переконання, що справжній секрет довговічної краси полягає у натуральній, здоровій та сяючій шкірі. Вже понад 35 років бренд працює над розробкою продуктів на основі клітинних формул та чистих натуральних інгредієнтів, які стимулюють клітини шкіри, забезпечуючи негайні та довгострокові результати. Використовуючи ДНК та РНК у поєднанні з сировиною з альпійських садів, льодовиковою джерельною водою та унікальними властивостями вуликів, Valmont розкриває внутрішнє сяйво.

Valmont Happy Mask Party – це косметичний комплект, розроблений для всебічного догляду за шкірою обличчя. Включає три продукти:

  • Маску Prime Renewing Pack (30 мл) - пом'якшує, зволожує та надає шкірі пружність, сяйво та молодість.
  • Зволожуючий бустер Moisturizing Booster (20 мл) - глибоке зволожує та живить шкіру, покращуючи її текстуру та захищаючи від шкідливого впливу навколишнього середовища
  • Відновлюючий крем SPF-50 Restoring Perfection (15 мл) - захищає шкіру від ультрафіолетових променів, запобігає передчасному старінню, сприяє регенерації клітин та покращує колір обличчя

У цьому наборі легендарна маска Valmont Prime Renewing Pack поєднується з зволожуючим бустером і кремом, що відновлює, забезпечуючи комплексний догляд і забезпечуючи шкіру сяйвом, вологою і захистом.

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
706186

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
SPF
50
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти