×

Відновлювальна олія для пошкодженого волосся Barex Olioseta Oro del Marocco Extra Damage Care Oil

Подобається55
824,00 грн
Об `єм
  • 100 мл
  • 30 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,20 грн

Бренд:
Опис

Barex Olioseta Oro del Marocco Extra Damage Care Oil

Намагаючись зробити своє волосся гарним, ми часто робимо те, що призводить до його пошкодження. Пошкоджене волосся - це не тільки про посічені кінчики. Дуже пошкоджені пасма втрачають свій захисний бар'єр, руйнується кератин. Як результат, волосся стає пористим і ламким. Oro del Marocco презентує екстраординарну формулу з ферментованою олією камелії японської для догляду за дуже пошкодженим волоссям.

Ця формула ідеально підходить для глибокого відновлення дуже пошкодженого волосся та надання йому інтенсивного блиску. Вона зміцнює, кондиціонує, розгладжує кутикулу та усуває пухнастість волосся. Крім того, вона приборкує волосся та захищає його від високих температур, хімічних речовин і УФ-променів, а також зволожує волосся та діє як потужний антиоксидант. Відновлювальна олійка для пошкодженого волосся Barex також допомагає заспокоїти шкіру голови, живить і регенерує волосся, посилює його сяйво.

Не містить спирту та парабенів і була дерматологічно протестована.

Спосіб застосування: 

Перед сушкою феном: Для глибокого відновлення волосся на вимитому вологому волоссі достатньо нанести кілька крапель формули. На сухому волоссі її можна нанести на довжину і кінчики для приборкання волосся та отримання глянцевого фінішу.

Об'єм: 30 мл та 100 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
30 мл
100 мл
Серія
Olioseta Oro del Marocco
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти