×

Крем-масло для волосся з кератином Гладкість і Блиск Marlies Moller Keratin Cream Oil Sleek & Shine

Подобається27
1 785,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 89,25 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Keratin Cream Oil Sleek & Shine

Ідеальний помічник для створення сверхгладких образів!

М'яке і шовковисте кремове масло огортає кожну волосину за рахунок поєднання висококонцентрованого кератину, натуральних рослинних екстрактів і дорогоцінних масел, відновлює ламкі ділянки і надає волоссю неймовірний блиск і гладкість.

Активні компоненти:

  • Гідролізований Кератин - білок, який є ключовим компонентом волосся. Якщо в волоссі не вистачає кератину, воно миттєво стає ламким і менш еластичним, і його буде дуже складно приручити. Кератин з кашеміру вовни, в складі цього шампуню, заповнює прогалини в кератиновому шарі волосся, моментально надаючи йому еластичність і полегшуючи розчісування.
  • Веганські протеїни додатково заповнюють прогалини в структурі волосся, проникаючи глибоко в волосся і відновлюючи його зсередини. Опір і керованість оптимізовані, а пошкодження, викликані механічним впливом, значно зменшені.

Спосіб застосування: Після миття волосся розподіліть достатню кількість засобу по довжині і кінчикам підсушеного рушником волосся. Акуратно розплутавши його, висушіть його феном, а потім випрямліть волосся за допомогою праски. Для укладки на наступний день нанесіть невелику кількість масла Keratin Cream Oil на сухе волосся і акуратно розподіліть його гребінцем або щіткою.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21377

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
100 мл
Серія
Specialists
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти