×

Олійка CHI Aloe Vera

Подобається277
966,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 48,30 грн

Бренд:
Опис

CHI Aloe Vera Oil

Масло Chi Aloe відмінно зміцнює ослаблене волосся, зменшуючи його ламкість і сухість. Воно ущільнює кожен волосок, наповнюючи його необхідною вологою і надаючи йому гладкість і захист від завивання.

Забезпечує розкішний глянцевий блиск.

Основні компоненти олії Chi Aloe Vera:

  • Екстракт Алое Віра багатий поживними речовинами і вітамінами, які кондиціонують і забезпечують захист ослаблених локонів. Підвищує еластичність і міцність волосся, утримуючи в ньому вологу. Створює захисний бар'єр навколо кожного волоска, захищаючи від навколишнього середовища і від зневоднення.
  • Нектар Агави. Запобігає пошкодженню і позбавляє від ламкості, зміцнює і ущільнює ослаблені пасма, роблячи їх блискучими і шовковистим. Діє як природний легкий зволожувач, без обтяження. Відновлює керованість волосся і усуває його сухість, роблячи волосся більш гладким і м'яким.
  • Гідролізований шовк. Ущільнює кожен волосок, роблячи його більш щільним і гнучким. Надає блиск, шовковистість і еластичність волосся. Захищає його від пошкоджень.
  • Фірмовий зволожуючий комплекс. Унікальне поєднання інгредієнтів, спеціально відібрані амінокислоти і вітаміни, забезпечують виняткове зволоження.

Спосіб застосування: нанесіть кілька крапель на долоні, а потім розподіліть по довжині і кінчикам волосся. Масло можна використовувати як на сухому, так і на вологому волоссі.

Обсяг: 89 мл

Зроблено в США

Склад: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Methicone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Sodium PCA, Panthenol, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Phenyl Trimethicone, Heptyl Undecylenate, Olea Europaea ( Olive) Fruit Oil, Aqua / Water / Eau, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Coumarin, Limonene.

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Масло
Тип волосся
кучеряве
Об`єм
89 мл
Серія
Aloe Vera
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Не впечатлило масло. Аргановое понравилось больше. Больше ек куплю

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти