×

Протеїнова маска CHI Deep Brilliance

Подобається873
873,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 43,65 грн

Бренд:
Опис

CHI Deep Brilliance Protein Masque

Протеїнова маска оновленої серії Deep Brilliance створена для ослабленого, позбавленого життя волосся. В основі її формули лежить масло Моної і оливкове масло, які в комплексі працюють як потужний реконструктор. За рахунок вмісту в складі природних екстрактів і вітамінів, локони дуже швидко відновлюються, здобуваючи розкішний вигляд.

Маска Chi Deep Brilliance дає ефект відразу після першого застосування. Сухе, мляве волосся перетворюється прямо на очах, наповнюючись силою і розкішним блиском. Засіб відмінно справляється з ушкодженнями викликаними хімічним впливом або внаслідок впливу на волосся високих температур.

Спосіб застосування: вимивши волосся шампунем, нанесіть маску по всій довжині, не зачіпаючи коріння. Витримайте її на волоссі 5-7 хвилин, а потім змийте водою.

Обсяг: 237 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
237 мл
Серія
Deep Brilliance
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Раньше использовала старый вариант маски, пока ее не сняли с производства. По поводу этой могу сказать, что эффект от ее действия сильнее, чем от старой. Волосы легко расчесываются и даже появился блеск, при чем блеск держится не до следующего мытья как часто бывает, а значительно дольше

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти