×

Кристали Світу Barex Olioseta Oro Di Luce

Подобається281
724,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,20 грн

Бренд:
Опис

Barex Olioseta Oro Di Luce Shine Serum

Сироватка Barex серії Oro Di Luce володіє чудовим сяйвом, при використанні її на фінішному етапі укладання. Вона підходить для волосся будь-якого типу і текстури.

Кристали Барекс впливають на локони як "ламинатор", завдяки цьому, кількість посічених кінчиків зменшується, а самі локони отримують захист від вологості і негативного впливу навколишнього середовища.

Після нанесення рідких кристалів, волосся здобуває акуратний і доглянутий вигляд - стає гладким, м'яким і блискучим. За рахунок свого складу, вони надають шовковистість і дисциплінованість локонам.

Кристали Barex містять:

  • Протеїни шовку. Вони складаються з молекул різних розмірів. Ті, які мають найменший розмір, легко проникають в кортекс волосся, зміцнюючи його зсередини. Ті, чий розмір більше, заповнюють пористі ділянки в кутикулі волоса. Склеюють посічені кінчики.
  • Екстракт насіння льону. Він захищає волосся від зневоднювання. Створюючи на волоссі захисний невидимий бар'єр, волога менше випаровується, таким чином, рівень зволоженості завжди знаходиться на оптимальному рівні.

Спосіб застосування: нанесіть на долоні 1-2 дози засобу. Починаючи з кінчиків, розподіліть його по довжині волосся, не зачіпаючи корені. Якщо Ви володарка сухого волосся - кристали бажано наносити по довжині. При жирному і схильному до жирності волоссі - тільки на кінчики. Не змивати.

Обсяг: 75 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Кристаллы и сыворотки
Тип волосся
усі типи
Об`єм
75 мл
Серія
Olioseta Oro Di Luce
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти