×

Крем на основі гіалуронової кислоти Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Cream

Подобається7
2 701,80 грн 3 002,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 135,09 грн

Бренд:
Опис

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Cream

Дискомфорт, стягнутість, коли шкіра зневоднена, необхідно терміново допомогти їй відновити комфорт та еластичність, захистивши її від старіння. Об'єднуючи три гіалуронові кислоти, крем Intensive Hyaluronic інтенсивно зволожує, розгладжує та підтягує епідерміс та захищає шкіру від зовнішніх впливів.

  • Зволожує та розгладжує шкіру завдяки поєднанню двох гіалуронових кислот (високої молекулярної маси та інкапсульованої форми), які підтримують вміст вологи в епідермісі та розгладжують тонкі лінії зневоднення.
  • Заповнює зморшки та тонкі лінії завдяки гіалуроновій кислоті середньої молекулярної маси, яка стимулює синтез шкірної гіалуронової кислоти для тривалого ефекту наповнення.
  • Запобігає деградації гіалуронової кислоти завдяки рослинній глікомолекулі.
  • Щодня захищає від окислювального стресу завдяки запатентованій технології Global Cellular Protection, яка нейтралізує вільні радикали, захищає шкіру від фотостаріння та впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування: Наносьте крем на обличчя та шию вранці та/або ввечері. Його можна використовувати окремо або на додаток до сироватки Intensive Hyaluronic. Засоби лінії Intensive використовуються поперемінно зі звичайними засобами для догляду за шкірою для цілеспрямованого лікування.

Об'єм: 50 мл

Зроблено у Франції

Читати далі
Деталі товару
V6111.1

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Крем
Серія
Intensive Hyaluronic
Країна виробник
Франція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти