×

Еліксир для обличчя Зволожуючий That'so Beauty Elixir Hydra Caress

Подобається53
995,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 49,75 грн

Бренд:
Опис

That'so Beauty Elixir Hydra Caress

Спрей-лосьйон для обличчя та зони декольте зі зволожуючою дією має легку та свіжу текстуру. Швидко вбирається при контакті зі шкірою. Він зволожує її до 8 годин, даруючи приємне відчуття свіжості. При частому використанні колір обличчя стає здоровішим, а шкіра інтенсивно зволоженою.

Активні компоненти:

  • Морська вода. Природно багата мінеральними солями та мікроелементами, вона є джерелом зволоження та життєвої сили для шкіри. Дослідження in vitro також продемонстрували її активність у зміцненні шкірного бар'єру за рахунок зниження TEWL (трансепідермальної втрати вологи), посилюючи його природну функціональність.
  • Гіалуронова кислота. Природно присутній у нашому тілі та у глибших шарах шкіри. Інтенсивно зволожує, надає пружності, яскравості та еластичності, помітно скорочує зморшки та ознаки старіння.

Спосіб використання: Наносьте вранці на обличчя і зону декольте перед нанесенням вашого улюбленого крему. Можна наносити протягом дня для тонізуючого ефекту та швидкого зволоження. Розпиліть з відстані 20 см від шкіри для рівномірного нанесення. Можна використовувати у чистому вигляді або у поєднанні з іншими еліксирами краси That'so, а також наносити поверх макіяжу.

Об'єм: 50 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0644400

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип продукта
Мист
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти