×

Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum Triple Action Resurfacing Peel, 60 мл

Подобається6
3 400,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 170,00 грн

Бренд:
Опис

Instytutum Triple Action Resurfacing Peel

По-справжньому перетворюючий відлущаючий засіб для обличчя потрійної дії містить синьо-зелені водорості, 10% кислотний дует, ферменти папайї і велику кількість ультратонких мікрополіруючих кульок для ефекту мікродермабразії. Ідеальний колір обличчя гарантовано!

Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum миттєво перетворює текстуру та тон шкіри. Містить 10%-й дует гліколевої та саліцилової кислот, фермент папайї та мікрополіруючі гранули для оновлення поверхні шкіри. Синьо-зелені водорості з ретинолоподібною дією, гіалуронова кислота, провітамін В5 та вітамін Е зволожують, заспокоюють та регенерують шкіру. Допомагає зменшити тонкі лінії, зморшки та пори, покращує зовнішній вигляд пігментних плям, роблячи колір обличчя більш яскравим, гладким та оновленим.

рН 3,5

Використовуйте 2 рази на тиждень і спостерігайте, як текстура шкіри покращується, а тонкі лінії, пори, плями та недосконалості зменшуються.

  • звужує пори
  • вирівнює неоднорідний тон та текстуру шкіри
  • зволожує та відновлює шкіру
  • помітно коригує зморшки
  • робить гіперпігментацію менш помітною
  • надає шкірі гладкість та сяйво

Спосіб використання: Нанесіть рівним шаром на обличчя, шию і декольте, уникаючи області навколо очей, масажуючи круговими рухами протягом 1-3 хвилин. Залиште на 5-8 хвилин для досягнення найкращих результатів. Ретельно змийте теплою водою. Для чутливої ​​шкіри використовуйте маску без масажних рухів і протягом 3-5 хвилин.

Об'єм: 60 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Скраб
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти