×

Набір Instytutum Nice to Glow You Set

Подобається2
5 200,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 260,00 грн

Бренд:
Опис

Instytutum Nice to Glow You Set

Ці 4 розкішні бестселери для подорожей забезпечують швидкі результати і вирішують всі проблеми зі шкірою відразу. Також ідеально підходить як стартовий набор на шляху до бездоганної шкіри або як ідеальний подарунок для всіх шанувальників догляду за шкірою, орієнтованих на результат.

  • Гідрофільна олія для глибокого очищення та зволоження Instytutum Transforming Melting Cleanser, 20 мл

Воістину унікальний очищаючий засіб-трансформер, який робить шкіру чудово очищеною, зволоженою та еластичною. Помітно відновлює та розгладжує, одночасно оновлюючи її. Потужна формула, що тане, дарує неперевершені сенсорні відчуття. Шкіра стає м'якою, зволоженою та сяючою.

  • Тонік із гліколевою кислотою Instytutum Resurfacing Glow Toner, 50 мл

Останній крок очищення і водночас глибоко зволожуюча есенція. Забезпечує ідеальну основу для наступних кроків. Справжній незамінний засіб через безліч переваг, які він надає. Шкіра не тільки очищена, а й глибоко зволожена, насичена та спокійна. Із ідеальним рівнем pH 3,5 для забезпечення реальної ефективності.

  • Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum Triple Action Resurfacing Peel, 20 мл

По-справжньому перетворюючий відлущуючий догляд для обличчя потрійної дії містить 10% дует кислоти, ферменти папайї та велику кількість ультратонких мікрополіруючих кульок для ефекту мікродермабразії. Ідеальний колір обличчя гарантовано.

  • Зволожуючий крем з ефектом сяйва Instytutum C-Illuminating 3D Moisturizer, 15 мл

Для миттєвого сяйва та пружної, еластичної, здорової та інтенсивно зволоженої шкіри. Його потужна формула, що омолоджує, дійсно багатозадачна і має занадто багато переваг, щоб їх можна було порахувати. Інноваційна текстура розмиє, покращить та відобразить ваш колір обличчя.

Спосіб застосування:

Гідрофільна олія Instytutum. Поступово нанести на суху шкіру і помасажуйте. Додайте води, щоб бальзам перетворився на шовковисту емульсію. Ретельно змийте теплою водою, а потім використовуйте Resurfacing Glow Toner або Flawless Pads.

Тонік із гліколевою кислотою Instytutum. Використовуйте після очищення шкіри або пілінгу. Нанесіть на ватяний диск або руки і нанесіть на обличчя, шию та зону декольте. Залишіть на кілька хвилин, а потім нанесіть свій звичайний зволожуючий крем.

Пілінг Instytutum. Нанесіть рівним шаром на обличчя, шию та зону декольте, уникаючи області навколо очей, помасажуйте круговими рухами протягом 1-3 хвилин. Залиште на 5-8 хвилин для досягнення найкращих результатів. Ретельно змийте теплою водою. Для чутливої ​​шкіри використовуйте як маску, без масажу, протягом 3-5 хвилин. Використовуйте 1-2 рази на тиждень, а потім наносіть сироватку та крем.

Зволожуючий крем із ефектом сяйва Instytutum. Рівномірно нанесіть на ідеально чисте обличчя.

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Демакіяж
Крем
Скраб
Тонік
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти