×

Зволожуючий кондиціонер GKhair Moisturizing Conditioner

Подобається147
1 260,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Moisturizing Conditioner

Варто один раз купити косметику Global Keratin, як засобами інших брендів ви користуватися вже не захочете. Наприклад, кондиціонер Moisturizing Conditioner вже після одного застосування помітно оздоровлює волосся, живить його структуру зсередини і надає розкішний глянсовий блиск.

Формула зволожуючого кондиціонера розроблена на основі кератинового комплексу, що відновлює волосся і живить його зсередини необхідними вітамінами і мінералами. До складу засобу також входять природні масла, натуральні екстракти, колаген і вітаміни.

Кондиціонер Global Keratin Moisturizing Conditioner здатний запросто повернути здоров'є і красу навіть самим ушкодженим локонам. Після його застосування волосся має вигляд, ніби ви тільки що вийшли з дорогого салону краси. Максимальний ефект кондиціонер дає коли використовується разом з шампунем з цієї серії.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, нанесіть в достатній кількості кондиціонер на всю довжину волосся. Через 1-3 хвилини рясно промийте волосся водою.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Для вьющихся волос кондиционер подошел. Волосы стали сиять и на солнце переливаются прям.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти